Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Subota 31. jul
RS 41.53% · SAD 56.79% · EU 58.77%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

99

Д

117.6

Д

Ƀ

41699.65$

CE

06:09 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

00:09 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

21:09 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

12:09 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

06:09 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

00:09 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

21:09 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

12:09 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

99

Д

117.6

Д

Ƀ

41699.65$

RS 41.53% · SAD 56.79% · EU 58.77%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Sub 31. jul


Salesforce zvanično akvizirao Slack za 27,7 milijardi $

Salesforce planira da kombinuje Slack sa Salesforce Customer 360 platformom.

prenosimo
22/07/2021

Salesforce je sada zvanično završio akviziciju Slack-a, skoro osam meseci nakon što je prvi put objavio planove za kupovinu popularne platforme za komunikaciju i kolaboraciju timova za ogromnih 27,7 milijardi dolara. Kao rezultat dogovora, Salesforce je rekao da planira da kombinuje Slack sa Salesforce Customer 360, platformom podataka o kupcima koju je uveo 2018. godine, a koja omogućava kompanijama da povežu Salesforce aplikacije i usklade izvore podataka u celoj kompaniji.

Rad od kuće podstaknut pandemijom na tržištu je stvorio ogroman apetit za alate za timsku saradnju, koji su iskoristile kompanije kao što su Zoom i Microsoft. Međutim, Slack nije uspeo da u potpunosti iskoristi tu priliku, barem delimično zbog agresivne konkurencije Microsoft Teams-a. Akcije Slack-a bile su u padu od kako je kompanija izašla na berzu 2019. godine.

Vredi napomenuti da Slack u Evropskoj uniji ima nerešenu žalbu za gušenje konkurencije protiv Microsofta. Suština žalbe Slack-a je u tome što je Slack dostupan kao samostalna usluga i aplikacija sa različitim cenama, dok Microsoft Teams uglavnom dolazi kao deo pretplate na Office 365. Slack tvrdi da Microsoft koristi Office-ovu dominaciju na tržištu kako bi primorao milione ljudi da instaliraju Teams kroz ovaj paket. Nije jasno kako će se, i da li, ta žalba nastaviti sada kada je Slack u osnovi operativna jedinica unutar Salesforce-a.

U svakom slučaju, sa Slack-om pod okriljem, Salesforce sada ima još moćniju ponudu, omogućavajući mu da stvori dublje društvene integracije u svom paketu proizvoda. Možda još važnije, s obzirom na digitalnu transformaciju koja je zahvatila industriju u proteklih 16 meseci, Salesforce i Slack mogli bi zajedno igrati veliku ulogu u oblikovanju budućnosti posla.

Izvor: Venture Beat

UKRATKO
objavljeno 17:05 · 30. jul
Problematičan berzanski debi popularnog Robinhood-a, kompanija zatvorila dan trgovanja sa padom vrednosti akcija od 8 odsto
objavljeno 11:46 · 29. jul
Adecco Group akvizira AKKA Technologies za 2,4 milijarde $, najveća akvizicija u 25-godišnjoj istoriji švajcarske kadrovske kompanije
objavljeno 13:20 · 27. jul
Tesla ostvarila preko milijardu $ prihoda u drugom kvartalu, uprkos pandemiji zabeležila osmo uzastopno profitabilno tromesečje
objavljeno 15:52 · 26. jul
Uber Freight akvizira Transplace, kompaniju koja razvija špediterski softver, za 2,25 milijarde $
objavljeno 13:00 · 22. jul
Salesforce zvanično akvizirao Slack za 27,7 milijardi $
Predstavljamo poslodavca

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Educational Budget
Clear Career Path
Flexible Working Time
Tech Innovative Groups
International Culture
Business Trips
Private Health Insurance
Gym/Pool
Team Events & Positive Working Environment
ČITAJ JOŠ