7 besplatnih kurseva za učenje C#

Jedan od deset najplaćenijih i najomiljenijih programskih jezika na svetu, pokazuje više istraživanja.

U slučaju da ste zaljubljenik u učenje novih veština, ili pretpostavljate da će kriza imati negativne posledice na vašu ekonomsku sigurnost, jedan od predloga koji će vam svakako pomoći da najbolje iskoristite trenutne neizvesne okolnosti jeste unapređivanje digitalnih veština. 

U ovom tekstu probrani su neki od najkvalitetnijih besplatnih kurseva i tutorijala na kojima možete naučiti ili dodatno uvežbati rad u C#, programskom jeziku koji je prema istraživanju HackerRank-a deseti najplaćeniji programski jezik na globalu, dok je prema analizi Stack Overflowa među deset najomliljenijih.

Lista je adaptirana sa Internet zanatlije.

Osnove na Codeasy

Kurs ne zahteva nikakva prethodna znanja, počinje se od najosnovnijih termina.

YouTube tutorijali

Postoji veliki opseg video materijala na YouTube-u, namenjenog učenju ovog programskog jezika, u ovom trenutku preporuka je da počnete od liste tutorijala Kudvenkat korisnika, a ukoliko imate manje vremena na raspolaganju, pogledajte kurseve u trajanju od sat vremena i četiri i po sata.

Više čuvenijih kurseva Microsofta

Kurs koji je takođe namenjen početnicima, polazi od osnova za koje ne treba predznanje. Uz njega predlažemo i jednu od poznatijih lista video tutorijala koju je takođe napravio Microsoft.

Predavanja sa edX-a

U okviru predavanja predviđeno je upoznavanje sa sintaksom i osnovnim pojmovima C#.

Edukacija na LearnCS

U okviru edukacije ne treba ništa da se preuzme, već je osmišljena kao kompletan kurs u okviru interakcije na sajtu.

Edukacija na .Net Academy

Još jedno mesto koje pruža mogućnost početka bez prethodnog poznavanja ove oblasti.

Usavršavanje rada putem kursa na Channel 9

Channel 9 nudi edukaciju koja nadograđuje postojeće poznavanje rada u C#.

Podsećamo vas na 16 besplatnih MIT kurseva koje smo podelili prošlog meseca, a nešto ranije Harvardove besplatne kurseve, koji u ovom trenutku imaju više od dva miliona polaznika. Naša baza sadrži i 6 priznatih obrazovnih institucija u oblasti računarskih mreža, 450 besplatnih kurseva elitnih američkih univerziteta, 400 besplatnih udžbenika koje je otključao jedan vodeći svetski izdavač, 10 besplatnih kurseva priznatih institucija, a tu su i već čuveni kursevi Coursere.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Tomislav Jelesijević

Unesite termine za pretragu