Jedan od najvećih svetskih izdavača nudi 400 knjiga besplatno, Python, Java, veštačka inteligencija među naslovima

U okviru ponude izdavačke kuće Springer otključano 30 naslova u sekciji o računarskim naukama.

Inicijativi pružanja besplatnog sadržaja i usluga tokom pandemije pridružuje se i izdavačka kuća Springer, koja na svom sajtu u ponudi ima više od 89.000 e-knjiga. Sve dok traje pandemija više od 400 izdanja biće otključano i svima dostupno na korišćenje.

Springer Link ima širok dijapazon naučnih, tehnoloških i medicinskih knjiga, dnevnika i radova različitog formata. Ako se odlučite da pretražite otključane naslove u kategoriji računarske nauke, obratite pažnju na udžbenike namenjene za Python, programiranje u Linux-u, osnove Java programiranja i e-knjige namenjene mašinskom učenju i drugim oblastima. 

Sekcija o računarskim naukama sadrži 30 otključanih naslova, a u nastavku je izdvojeno 10 udžbenika koji su poslednji objavljeni:

Predlažemo da svoje slobodno vreme u toku pandemije iskoristite i na usavršavanje putem jednog ili više besplatnih kurseva koje su otključali elitni američki univerziteti, a o kojima je već bilo reči. Dodatne edukativne i zabavne sadržaje pogledajte i pretragom besplatnog sadržaja koji je omogućen u okviru incijative Digitalna solidarnost.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tomislav Jelesijević

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu