Jedan od najvećih svetskih izdavača nudi 400 knjiga besplatno, Python, Java, veštačka inteligencija među naslovima

U okviru ponude izdavačke kuće Springer otključano 30 naslova u sekciji o računarskim naukama.

Inicijativi pružanja besplatnog sadržaja i usluga tokom pandemije pridružuje se i izdavačka kuća Springer, koja na svom sajtu u ponudi ima više od 89.000 e-knjiga. Sve dok traje pandemija više od 400 izdanja biće otključano i svima dostupno na korišćenje.

Springer Link ima širok dijapazon naučnih, tehnoloških i medicinskih knjiga, dnevnika i radova različitog formata. Ako se odlučite da pretražite otključane naslove u kategoriji računarske nauke, obratite pažnju na udžbenike namenjene za Python, programiranje u Linux-u, osnove Java programiranja i e-knjige namenjene mašinskom učenju i drugim oblastima. 

Sekcija o računarskim naukama sadrži 30 otključanih naslova, a u nastavku je izdvojeno 10 udžbenika koji su poslednji objavljeni:

Predlažemo da svoje slobodno vreme u toku pandemije iskoristite i na usavršavanje putem jednog ili više besplatnih kurseva koje su otključali elitni američki univerziteti, a o kojima je već bilo reči. Dodatne edukativne i zabavne sadržaje pogledajte i pretragom besplatnog sadržaja koji je omogućen u okviru incijative Digitalna solidarnost.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tomislav Jelesijević

Unesite termine za pretragu