Jedan od najvećih svetskih izdavača nudi 400 knjiga besplatno, Python, Java, veštačka inteligencija među naslovima

U okviru ponude izdavačke kuće Springer otključano 30 naslova u sekciji o računarskim naukama.

Tomislav Jelesijević
05/05/2020

Inicijativi pružanja besplatnog sadržaja i usluga tokom pandemije pridružuje se i izdavačka kuća Springer, koja na svom sajtu u ponudi ima više od 89.000 e-knjiga. Sve dok traje pandemija više od 400 izdanja biće otključano i svima dostupno na korišćenje.

Springer Link ima širok dijapazon naučnih, tehnoloških i medicinskih knjiga, dnevnika i radova različitog formata. Ako se odlučite da pretražite otključane naslove u kategoriji računarske nauke, obratite pažnju na udžbenike namenjene za Python, programiranje u Linux-u, osnove Java programiranja i e-knjige namenjene mašinskom učenju i drugim oblastima. 

Sekcija o računarskim naukama sadrži 30 otključanih naslova, a u nastavku je izdvojeno 10 udžbenika koji su poslednji objavljeni:

Predlažemo da svoje slobodno vreme u toku pandemije iskoristite i na usavršavanje putem jednog ili više besplatnih kurseva koje su otključali elitni američki univerziteti, a o kojima je već bilo reči. Dodatne edukativne i zabavne sadržaje pogledajte i pretragom besplatnog sadržaja koji je omogućen u okviru incijative Digitalna solidarnost.

Tomislav Jelesijević

Objavio/la članak.

utorak, 5. Maj, 2020.

IT Industrija

🔥 Najčitanije