Iz domaće kuhinje: Pogledajte i besplatno koristite 16 HTML newsletter template-a

U slučaju da nemate inspiracije za sledeću mejl kampanju jedan domaći autor velikodušno pruža podršku.

Kako je dosadašnja inicijativa da sakupimo i podelimo što više besplatnih edukativnih sadržaja naišla na odličan odjek među našim čitaocima, nastavljamo potragu za sličnim sadržajima.

Ovaj tekst je mala digresija od standardnog edukativnog materijala o kojem smo pisali, pošto preporučuje 16 besplatnih HTML newsletter obrazaca, koje je kreirao Siniša Komlenić, i odlučio da ih podeli sa svima. U slučaju da nemate inspiracije, ova lista vam može biti podstrek, jer nudi obrasce za newslettere prilagođene za različite klijente i proizvode. Možete odmah da ih preuzmete i koristite, potpuno su besplatni i odgovaraju svim mejl servisima.

Podsećamo vas na 16 besplatnih MIT kurseva koje smo prošle nedelje podelili, a nešto ranije Harvardove besplatne kurseve, koji u ovom trenutku imaju više od dva miliona polaznika. Naša baza sadrži i 6 priznatih obrazovnih institucija u oblasti računarskih mreža, 450 besplatnih kurseva elitnih američkih univerziteta, 400 besplatnih udžbenika koje je otključao jedan vodeći svetski izdavač, 10 besplatnih kurseva priznatih institucija, a tu su i već čuveni kursevi Coursere.

Pogledajte i 15 najplaćenijih programskih jezika prema istraživanju Hacker Ranka, ujedno i listu onlajn mesta gde ih možete besplatno učiti.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Tomislav Jelesijević

Unesite termine za pretragu