Anonimni domaći developer je snimio i postavio 500+ video lekcija za programiranje na YouTube

Jedna odlična inicijativa vredna pažnje, a dolazi iz domaće kuhinje.

U slučaju da biste želeli da počnete bez prethodnog predznanja učenje HTML-a, CSS-a, Python-a, ali i mnogih drugih veština i znanja koji su i te kako vredni i traženi u IT indsutriji, nepoznati autor sa naših prostora, koji u ovom trenutku želi da zadrži anonimnost, nesebično deli svoje znanje na kanalu WebDevPro.

Do sad su snimljeni video serijali za OpenBSD, HTML, Python, C++, Linksys, MySQL, JavaScript, Django, PHP, Bootstrap 4, uz to i nekoliko kraćih sadržaja u istim ili povezanim kategorijama.

Svaki serijal sadrži epizode koje su na engleskom jeziku, s fokusom na određeni segment iz pomenutih oblasti, u prosečnom trajanju od pet do deset minuta. U ovom trenutku najviše materijala snimljeno je za JavaScript, Python i CSS.

Baza besplatnih materijala za razvoj digitalnih veština i znanja sve je veća. Podsećamo na 16 besplatnih MIT kurseva koje smo podelili prošlog meseca, a nešto ranije Harvardove besplatne kurseve, koji u ovom trenutku imaju više od dva miliona polaznika. Naša baza sadrži i 6 priznatih obrazovnih institucija u oblasti računarskih mreža, 450 besplatnih kurseva elitnih američkih univerziteta, 400 besplatnih udžbenika koje je otključao jedan vodeći svetski izdavač, 10 besplatnih kurseva priznatih institucija, a tu su i već čuveni kursevi Coursere.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tomislav Jelesijević

Unesite termine za pretragu