Startit logo

Mesto znanja, inovacija i inspiracije, namenjeno kragujevackoj IT zajednici.

Na 270 kvadrata omogućili smo prostor za događaje, kancelarije za rastuće timove i coworking.

Lokacija

Startit Centar je lociran u ulici Kralja Petra I 23 , u centru Kragujevca, u zgradi Centrotextila u potkrovlju/Ulaz za Urbanizam

Kontakt

Marko Dašić • 0644326137

Kalendar događaja

[calendar id="122410"]

Okupljanje IT zajednice

Startit Centar je mesto gde se okupljaju frilenseri, preduzetnici, programeri, dizajneri, kao i različite zajednice koje imaju cilj da dele znanje, da se povezuju i zajedno rade na divnim projektima. WordPress, Indiestellar su samo neke od zajednica koje se redovno okupljaju u Startit Centru.

Coworking - prostor za zajednički rad

Produktivnost raste kada radimo zajedno! Startit Centar Kragujevac nudi prostor za individualce ili timove koji traže prijatne (i povoljne) uslove za rad. Pružamo ambijent koji podstiče ambiciju i inspiraciju, priliku da upoznate sjajne ljude kao i da pronađete podršku za razvoj svojih proizvoda i biznisa.

Iznajmljivanje prostora

Startit Centar je otvoren za prijem novih članova u radni prostor - mestu gde pojedinci i timovi rade na izuzetnim projektima.

Zajednički rad na izuzetnim projektima

Zajednički rad u kragujevačkom Centru ne vidimo kao tradicionalan coworking. Pored prostora za rad, delimo ambiciju da kreiramo sjajne proizvode, delimo iskustva, znanja i resurse za stvaranje, a mi iz Startit tima sa našom mentorskom mrežom radimo sa vama da budete što uspešniji, jer vaš uspeh vidimo kao naš.

Partneri

Organizaciju programa i sadržaja u Startit Centrima omogućavaju naši partneri. Ukoliko mislite da bi vaša firma mogla da dobije vrednost iz partnerstava sa Centrima javite nam se.

Startit Centar Kragujevac – mesto okupljanja IT zajednice