Startit logo

Mesto znanja, inovacija i inspiracije, namenjeno inđijskoj IT zajednici.

Lokacija

Startit Centar je lociran u ulici Vojvode Stepe 2, u pešačkoj zoni Inđije.

Kontakt

[email protected]

Kalendar događaja

[calendar id="75708"]

Okupljanje IT zajednice

okupljanje zajednice startit centar indjija

Startit Centar je mesto koje služi za okupljanje svih zajednica sa domaće IT scene. Kod nas se susreću i zajedno rade programeri, dizajneri, marketeri, preduzetnici, a svi sa istim ciljem - da podele znanje i da zajedno rade na stvaranju novih projekata.

Coworking - prostor za zajednički rad

startit-centar-prostor

Produktivnost raste kada radimo zajedno! Startit Centar Inđija nudi prostor za individualce ili timove koji traže prijatne (i povoljne) uslove za rad. Pružamo ambijent koji podstiče ambiciju i inspiraciju, priliku da upoznate sjajne ljude kao i da pronađete podršku za razvoj svojih proizvoda i biznisa.

Iznajmljivanje prostora

startit-centar-indjija-zajednicki-rad

Misija našeg prostora jeste razmena energija, iskustava i znanja pa je dizajniran tako da podrži različite vrste dešavanja. Nudimo prostor za organizaciju konferenecija, predavanja, panela, radionica, meetupa, promocija i koktela.

Centar budućih tehnologija

startit centar beograd vr lab

U Startit Centru Inđija nalazi se "Centar budućih tehnologija" - laboratorija sa opremom za VR i IoT. Ovo je jedinstvena prilika za sve zainteresovane za ove tehnologije da se uključe u zajednicu i potpuno besplatno koriste najsavremenije uređaje za edukaciju i svoje projekte. Raspolažemo sa HTC Vive, Samsung Gear VR, Raspberry pi i gomilom senzora.

Biblioteka

startit-centar-indjija-biblioteka

Naša biblioteka sadrži više domaćih i stranih naslova na temu preduzetništva, IT-ja, ekonomije, dizajna i mnogih drugih. Javi se ukoliko želiš da besplatno iznajmiš bilo koju knjigu koja se nalazi u Startit Centru.

Partneri

Organizaciju programa i sadržaja u Startit Centrima omogućavaju naši partneri. Ukoliko mislite da bi vaša firma mogla da dobije vrednost iz partnerstava sa Centrima javite nam se.

Startit Centar Inđija – mesto okupljanja IT zajednice