Startit logo

Mesto znanja, inovacija i inspiracije, namenjeno šabačkoj IT zajednici.

Lokacija

Startit Centar je lociran u centru Šapca, na adresi Karađorđeva 27 (tzv. Navip zgrada, I sprat)


Kontakt

[email protected]

Kalendar događaja

[calendar id="83623"]

Okupljanje IT zajednice

Startit Centar je mesto gde se se susreću i zajedno rade programeri, frilenseri, dizajneri, marketeri, preduzetnici, ali i različite zajednice koje imaju cilj da dele znanje, da se povezuju i zajedno rade na izuzetnim projektima. To je prostor gde se nesebično deli i usvaja znanje, povezuju ljudi i “rađaju” izuzetni projekti. Svi oni mogu da koriste prostor Startit Centra zarad okupljanja i edukacije i to potpuno besplatno. Ukoliko i ti želiš da pokreneš svoju zajednicu ili održiš neki događaj - javi nam se :)

Coworking - prostor za zajednički rad

Produktivnost raste kada radimo zajedno! Startit Centar Šabac nudi prostor za individualce ili timove koji traže prijatne (i povoljne) uslove za rad. Pružamo ambijent koji podstiče ambiciju i inspiraciju, priliku da upoznate sjajne ljude kao i da pronađete podršku za razvoj svojih proizvoda i biznisa. Centar, pored učestovanja u organizaciji događaja, sadrži i coworking prostor sa 10 radnih jedinica, 4 sale za sastanke, optički internet i koji pruža kompletnu podršku svojim stanarima kako u infrastrukturi tako i razvoju njihovih ideja.

Iznajmljivanje prostora

Misija našeg prostora jeste razmena energija, iskustava i znanja pa je dizajniran tako da podrži različite vrste dešavanja. Nudimo prostor za organizaciju konferenecija, predavanja, panela, radionica, meetupa, promocija i koktela. Pored glavnog otvorenog prostora od 160m2, postoje i 4 sale za sastanke, a sve su modularnog karaktera.

Partneri

Organizaciju programa i sadržaja u Startit Centrima omogućavaju naši partneri. Ukoliko mislite da bi vaša firma mogla da dobije vrednost iz partnerstava sa Centrima javite nam se.

Startit Centar Šabac – mesto okupljanja IT zajednice