Startit logo

Mesto znanja, inovacija i inspiracije, namenjeno šabačkoj IT zajednici.

Lokacija

Startit Centar je lociran u centru Šapca, na adresi Karađorđeva 27 (tzv. Navip zgrada, I sprat)


Kontakt

Una Gemović una.gemovic@startit.rs

Kalendar događaja

October 2019

MonTueWedThuFriSatSun
1
2
  • Implementacija digitalnih strategija u domaćem poslovnom okruženju
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
  • Meet & Code radionica za decu i mlade
19
  • Meet & Code radionica za decu i mlade
20
21
  • Radionica pravljenja aplikacija za Android
22
23
  • Besplatna radionica pravljenja veb sajtova
24
25
26
27
28
  • Digitalni Učitelj TBC
29
  • Digitalni Učitelj TBC
30
  • Digitalni Učitelj TBC
31

Okupljanje IT zajednice

Startit Centar je mesto gde se se susreću i zajedno rade programeri, frilenseri, dizajneri, marketeri, preduzetnici, ali i različite zajednice koje imaju cilj da dele znanje, da se povezuju i zajedno rade na izuzetnim projektima. To je prostor gde se nesebično deli i usvaja znanje, povezuju ljudi i “rađaju” izuzetni projekti. Svi oni mogu da koriste prostor Startit Centra zarad okupljanja i edukacije i to potpuno besplatno. Ukoliko i ti želiš da pokreneš svoju zajednicu ili održiš neki događaj - javi nam se :)

Coworking - prostor za zajednički rad

Produktivnost raste kada radimo zajedno! Startit Centar Šabac nudi prostor za individualce ili timove koji traže prijatne (i povoljne) uslove za rad. Pružamo ambijent koji podstiče ambiciju i inspiraciju, priliku da upoznate sjajne ljude kao i da pronađete podršku za razvoj svojih proizvoda i biznisa. Centar, pored učestovanja u organizaciji događaja, sadrži i coworking prostor sa 10 radnih jedinica, 4 sale za sastanke, optički internet i koji pruža kompletnu podršku svojim stanarima kako u infrastrukturi tako i razvoju njihovih ideja.

Iznajmljivanje prostora

Misija našeg prostora jeste razmena energija, iskustava i znanja pa je dizajniran tako da podrži različite vrste dešavanja. Nudimo prostor za organizaciju konferenecija, predavanja, panela, radionica, meetupa, promocija i koktela. Pored glavnog otvorenog prostora od 160m2, postoje i 4 sale za sastanke, a sve su modularnog karaktera.

Partneri

Organizaciju programa i sadržaja u Startit Centrima omogućavaju naši partneri. Ukoliko mislite da bi vaša firma mogla da dobije vrednost iz partnerstava sa Centrima javite nam se.

Startit Centar Šabac – mesto okupljanja IT zajednice

Da li želite da
vaša firma postane partner Centra?