Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Subota 27. februar
RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47426.59$

CE

08:02 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:02 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:02 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:02 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

08:02 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:02 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:02 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:02 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47426.59$

RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Sub 27. feb


Kompanije iz sajber bezbednosti nastavljaju da akviziraju log menadžment startape — CrowdStrike kupuje Humio

Akvizicijom Humia, CrowdStrike dobija alat koja će mu pružiti mogućnost prikupljanja neograničenog broja log podataka, i na taj način će moći u realnom vremenu da reaguje na pretnje i napade.

prenosimo
22/02/2021

Kompanije koje proizvode alate za log menadžment su zabeležile uspehe tokom ovog meseca. Pre nekoliko nedelja SentinelOne je najavio da kupuje platformu za brz log menadžment Scalyr za 155 miliona dolara, a juče je CrowdStrike objavio da kupuje startap Humion, koji nudi neograničen log menadžment, za 400 miliona dolara.

CloudStrike je kompanija iz oblasti sajber bezbednosti koja omogućava organizacijama da uoče znakove predstojećeg napada kroz ulazne tačke kao što su prenosni računari zaposlenih ili mobilni uređaji.

Većina kompanija mora da odabere šta da evidentira i koliko dugo da čuva te evidencije, ali sa Humiom korisnici dobijaju mogućnost obrađivanja više terabajta podataka svakog dana. Akvizicijom Humia, CrowdStrike dobija alat koja će mu pružiti mogućnost prikupljanja neograničenog broja log podataka, i na taj način će moći u realnom vremenu da reaguje na pretnje i napade, umesto da reaguje na njih i pokuša da odgonetne šta se kasnije dogodilo. Ovo je isti razlog akvizicije koji je SentinelOne naveo kada je kupio Scalyr.

Log menažment je skup procesa i pristupa koji olakšavaju generisanje, analizu, prenos, skladištenje, arhiviranje i izveštavanje o ogromnim količinama log podataka stvorenih u sistemu. Očekuje se da će globalno tržište alata za log menadžment porasti sa 1,9 milijardi dolara u 2020. na 3,7 milijardi dolara do 2025. godine, po stopi rasta od 14,1 odsto tokom predviđenog perioda.

Izvori: Venture BeatTech Crunch, Markets and Markets

UKRATKO
objavljeno 17:42 · 26. feb
Coinbase izlazi na berzu
objavljeno 17:38 · 26. feb
Veštačka inteligencija pomaže u prijavljivanju sive ekonomije
objavljeno 14:14 · 26. feb
Twitch uklonio Amazonove oglase
objavljeno 18:32 · 25. feb
Tri srpska startapa uskoro u Kini
objavljeno 17:43 · 25. feb
Od jula se ukida roming na Zapadnom Balkanu
Predstavljamo poslodavca

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Cutting Edge Technologies
Ambitious And Industry Changing Projects
Long Term Career Development
Competitive Compensation
Private Health Insurance
Life Insurance
Detailed Mentoring
International Conferences
Work-Life Balance
Cozy Offices
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu