Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Subota 27. februar
RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47140.36$

CE

08:38 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:38 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:38 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:38 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

08:38 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:38 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:38 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:38 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47140.36$

RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Sub 27. feb


Nova akvizicija u cyber security industriji: SentinelOne kupio Scalyr za $155 miliona

SentinelOne osigurava podatke prilikom korišćenja veštačke inteligencije i mašinskog učenja, a Scalyr nudi brz pristup log menadžmentu i analitici.

prenosimo
12/02/2021

Istog dana kada je stigla vest o investiciji koju je uzeo Armis, startap iz oblasti bezbednosti IoT-a, stiže i vest o jednoj akviziciji u ovoj industriji. SentinelOne, cyber security startap sa sedištem u Kaliforniji, objavio je da je kupio high-speed logging startap Scalyr. Vrednost akvizicije iznosi 155 miliona dolara.

SentinelOne osigurava podatke prilikom korišćenja veštačke inteligencije i mašinskog učenja, a Scalyr nudi brz pristup log menadžmentu i analitici. Prema rečima SentinelOne-a, ova akvizicija će kompaniji dati alat koji će omogućiti njihovim inžinjerima brzu iteraciju podataka, i na taj način brži dolazak do srži problema. Takođe, veruju da je dobijanje podataka u realnom vremenu veoma bitan element, jer omogućava korisnicima da spreče sajber napad, umesto da samo reaguju na njih.

O predviđanjima o porastu sajber napada u 2021. godini pročitajte ovu vest.

Izvor: Tech Crunch

UKRATKO
objavljeno 17:42 · 26. feb
Coinbase izlazi na berzu
objavljeno 17:38 · 26. feb
Veštačka inteligencija pomaže u prijavljivanju sive ekonomije
objavljeno 14:14 · 26. feb
Twitch uklonio Amazonove oglase
objavljeno 18:32 · 25. feb
Tri srpska startapa uskoro u Kini
objavljeno 17:43 · 25. feb
Od jula se ukida roming na Zapadnom Balkanu
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu