Coworking u Startit Centru Beograd je otvoren 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Ponedeljak 17. maj
RS 33.6% · SAD 47.09% · EU 31.5%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.9

Д

117.6

Д

Ƀ

45136$

CE

11:30 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

05:30 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

02:30 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

17:30 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

11:30 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

05:30 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

02:30 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

17:30 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.9

Д

117.6

Д

Ƀ

45136$

RS 33.6% · SAD 47.09% · EU 31.5%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pon 17. maj


Blockchain.com, platforma i e-novčanik za kriptovalute, uzela investiciju od $120 miliona

Putem ove platforme se dogodilo 28 odsto svih bitcoin transakcija u svetu, što predstavlja milijarde dolara.

prenosimo
19/02/2021

Tokom februara, vrednost bitcoina je dostigala veliki rast, pa nije iznenađujuće da je Blockchain.com, platforma koja služi za trgovinu kriptovalutama, objavila je u sredu da je uzela investiciju od 120 miliona dolara.

Kada je 2014. godine Blockchain.com osnovan, bitcoin je vredeo nekoliko stotina dolara, a kompanija je imala oko 2 miliona klijenata koji su koristili njen e-novčanik. Trenutno, vrednost bitcoina je premašila 50.000 dolara, a broj korisnika je dostigao 65 miliona u zemljama širom sveta. Tokom vremena, 28 odsto svih bitcoin transakcija u svetu, što predstavlja milijarde dolara, dogodilo se putem platforme Blockchain.com.

Početkom meseca, vrednost bitcoina je skočila za 15 odsto, nakon što je objavljeno da je kompanija Tesla uložila 1,5 milijardi dolara u ovu kriptovalutu. Više o ovoj vesti možete pročitati ovde.

Iako vrednost kriptovaluta konstantno varira i nije moguće sa sigurnošću predvideti njihovu buduću vrednost, neka predviđanja su da 2025. godine bitcoin market cap (ukupna vrednost svih bitcoina, koja se izračunava tako što pomnožimo vrednost jednog bitcoina sa ukupnim brojem bitcoina na tržištu) može da dostigne 3 biliona dolara. To bi rezultiralo u porastu cene po bitcoinu sa 44.000 dolara na 140.000 dolara za samo četiri godine.

Izvori: Blockchain.com, Currency.com

UKRATKO
objavljeno 13:28 · 13. maj
Članovi tima koji rade od kuće nisu posvećeni, kaže direktor firme koja izdaje poslovni prostor
objavljeno 16:32 · 12. maj
Ranjivosti u WiFi-ju otkrivene nakon 24 godine — hakeri mogu krasti podatke i napadati uređaje
objavljeno 16:24 · 12. maj
Neki rukovodioci Amazona zapošljavaju ljude samo da bi ih otpustili zbog interne politike
objavljeno 11:22 · 12. maj
Nemačka zabranila Facebook-u da obrađuje WhatsApp podatke zbog privatnosti korisnika
objavljeno 16:48 · 11. maj
Vrednost akcija cloud computing kompanija na najnižem nivou u poslednjih šest meseci
Predstavljamo poslodavca
test1 top image
PREDNOSTI RADA U TELESIGNU
EGZOTIČNE DESTINACIJE
BALANS VREMENA
ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
FITNES PROGRAM
DOGAĐAJI I PROSLAVE
PARKING I BUSPLUS
GAME ROOM
PROGRAM PREPORUKA
ZDRAVE PAUZE
MASAŽE
TRENINZI I KONFERENCIJE
#TELESIGN TOGETHER
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu