Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49516.46$

CE

12:41 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:41 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:41 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:41 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

12:41 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:41 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:41 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:41 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49516.46$

RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Vrednost Tesle ponovo raste zbog povećane potražnje za električnim vozilima

Glavnu ulogu igrala je povećana potražnja u Kini.

prenosimo
06/04/2021

Tesla će najverovatnije dodati još 50 milijardi vrednosti kompanije zahvaljujući dinamici isporuke vozila, prenosi Reuters.

Tržište je reagovalo na kapacitet kompanije da usred globalne nestašice čipova zabeleži istu produkciju vozila u prvom kvartalu ove godine kao i u četvrtom kvartalu prethodne i prebaci sopstvene ciljeve, i tako odgovori na povećanu potražnju za modelom Y u Kini. 

Tesla je u prvom kvartalu ove godine isporučila 184.800 vozila i tako premašila projektovani cilj od 177.822.

Iako se mahom slažu da je cena akcija prenaduvana, analitičari predviđaju EV sektoru nastavak trenda rasta zbog porasta potražnje i uspešnog ritma proizvodnje. 

Izvor: Reuters.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu