Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Četvrtak 24. jun
RS 39.59% · SAD 53.21% · EU 48.19%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

33305.8$

CE

12:06 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:06 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:06 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:06 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

12:06 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:06 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:06 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:06 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

33305.8$

RS 39.59% · SAD 53.21% · EU 48.19%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Če 24. jun


Upwork imenovao predstavnika za Srbiju

Predstavnik američke kompanije je beogradska advokatska kancelarija Karanović & Partners.

prenosimo
26/04/2021

Upwork, platforma za onlajn poslovanje preko koje mnogi frilenseri pronalaze poslove, imenovala je svog predstavnika za Srbiju. Prema saopštenju kancelarije Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, predstavnik ove američke kompanije je beogradska advokatska kancelarija Karanović & Partners.

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, Poverenik ili druga lica mogu se obratiti advokatskoj kancelariji za sva pitanja o obradi podataka o ličnosti.

Zakon zahteva od kompanija koje u sklopu svojih delatnosti obrađuju lične podatke da imenuju nezavisno pravno ili fizičko lice za zaštitu podataka o ličnosti. Kompanije koje nemaju sedište u Srbiji, moraju imenovati predstavnika koji će služiti kao veza između kompanije i Poverenika ili drugih lica.

Izvor: Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

UKRATKO
objavljeno 13:16 · 23. jun
Zlonamerni PyPI paketi pretvarali računare programera u mašine za rudarenje kriptovaluta
objavljeno 12:46 · 23. jun
Splunk, dobavljač analitičarskog softvera, uzeo novu investiciju od milijardu $
objavljeno 17:25 · 22. jun
Evropa je proizvela još 25 jednoroga od novembra prošle godine, Kina svega 9, a SAD i dalje u znatnom vođstvu
objavljeno 13:15 · 22. jun
Bečki GoStudent, koji povezuje đake sa nastavnicima, uzeo novu investicju od 205 miliona €, jedan od najvrednijih edtech startapa u Evropi
objavljeno 17:12 · 21. jun
Hongkonški kripto startap Amber postao jednorog nakon investicije od 100 miliona $
Predstavljamo poslodavca

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Godišnji budžet za lični razvoj
Super radni prostor
Parking
Sportske aktivnosti
Privatno zdravstveno osiguranje (i za članove porodice)
Regularno radno vreme za dobar work-life balans
Timska okupljanja (doručak ponedeljkom i pivo petkom)
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu