Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49418.52$

CE

13:02 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:02 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:02 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:02 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

13:02 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:02 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:02 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:02 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49418.52$

RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija

Poziv za radove otvoren je do 15. aprila, a konferencija se održava 28. i 29. septembra u Beogradu.

prenosimo
06/04/2021

Organizacija SEETB i kompanija Quality House organizuju desetu po redu SEETEST 2021 konferenciju u Beogradu.

SEETEST 2021 će ove godine po prvi put biti održan u hibridnom formatu, 28. i 29. septembra uživo u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, i istovremeno i onlajn. 

Govornici će kao i do sada biti među najvećim stručnjacima u svom polju.

Trenutno je otvoren i poziv za radove koji traje do 15. aprila, do kada je potrebno poslati rad za učešće na konferenciji u ulozi govornika, na temu testiranja softvera, cloud, bezbednosnog, IoT, Agile testiranja, i mnogo toga drugog.

Više informacija o pozivu, temama i procedurama za konferencijske radove može se dobiti na ovom linku, a karte za prisustvovanje događaju mogu se kupiti na SEETEST sajtu.

SEETB je neprofitna organizacija sa sedištem u Bugarskoj koja se bavi sertifikacijom softver testera u jugoistočnoj Evropi. Pored ispita, jednom godišnje organizuje se međunarodna softver testing konferencija SEETEST, a domaćini se svake godine smenjuju između tri države — Bugarske, Srbije i Rumunije.

Izvor: seetest.org.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
test1 top image
PREDNOSTI RADA U TELESIGNU
EGZOTIČNE DESTINACIJE
BALANS VREMENA
ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
FITNES PROGRAM
DOGAĐAJI I PROSLAVE
PARKING I BUSPLUS
GAME ROOM
PROGRAM PREPORUKA
ZDRAVE PAUZE
MASAŽE
TRENINZI I KONFERENCIJE
#TELESIGN TOGETHER
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu