Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49412.34$

CE

13:10 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:10 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:10 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:10 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

13:10 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:10 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:10 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:10 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49412.34$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Twitch uklonio Amazonove oglase

U oglasima koji su emitovani, Amazon je prikazivao radnike koji daju svoje razloge zašto se neće sindikalizovati.

prenosimo
26/02/2021

Twitch je uklonio anti-sindikalne oglase koje je Amazon — u čijem je vlasništvu i sam Twitch — plasirao na platformi.

Kako se navodi, oglasi su bili jedan od segmenata kampanje za ometanje i prekidanje sindikalnih aktivnosti oko jednog od Amazonovih skladišta u Alabami. U oglasima koji su emitovani, Amazon je prikazivao radnike koji daju svoje razloge zašto se neće sindikalizovati.

Nakon negativne medijske pažnje, reakcija poznatih ličnosti i drugih sindikalnih organizacija, kompanija je izjavila kako „oglas nikada nije ni trebalo da bude emitovan” jer krši pravilnik o političkom sadržaju, kao i da rade na procesma kontrole, kako se nešto slično ne bi ponovilo.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu