Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Četvrtak 24. jun
RS 39.59% · SAD 53.11% · EU 47.76%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

33350.9$

CE

11:00 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

05:00 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

02:00 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

17:00 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

11:00 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

05:00 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

02:00 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

17:00 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

33350.9$

RS 39.59% · SAD 53.11% · EU 47.76%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Če 24. jun


Turistička organizacija Srbije pokrenula projekat za privlačenje digitalnih nomada iz inostranstva

Znamenitosti Srbije, udoban smeštaj i brz internet – dovoljno za digitalne nomade?

prenosimo
27/04/2021

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavila je novi projekat nazvan Srbija, otvorena kancelarija (Serbia open office) namenjen digitalnim nomadima, odnosno turistima koji rade od kuće i pritom menjaju lokacije, kako bi podstakla što veći broj njih da dođe u Srbiju i radi odavde.

Digitalnim nomadima u narednom periodu biće predstavljeni domaći smeštajni kapaciteti, kao i dodatni sadržaji u kojima bi ova posebna grupa turista mogla uživati u slobodno vreme, rekla je direktorka TOS Marija Labović.

Ona je navela da je digitalnim nomadima najvažnije da u mestima u koja dolaze sa svojim laptopovima da rade imaju brzi internet, komforan smeštaj u hotelima, kao i da im je blizu aerodrom.

Akcenat prilikom promocije ovog programa biće stavljen prvenstveno na gradove Srbije, koji su pretrpeli najveće posledice po turistički promet usled pandemije, ali i na ruralne sredine.

Cilj ovog projekta je, kako navodi Labović, da se privuče veći broj inostranih turista, produži njihov boravak u Srbiji i da se doprinese što bržem oporavku turističke privrede pogođene pandemijom.

Izvor: Biznis.rs

UKRATKO
objavljeno 13:16 · 23. jun
Zlonamerni PyPI paketi pretvarali računare programera u mašine za rudarenje kriptovaluta
objavljeno 12:46 · 23. jun
Splunk, dobavljač analitičarskog softvera, uzeo novu investiciju od milijardu $
objavljeno 17:25 · 22. jun
Evropa je proizvela još 25 jednoroga od novembra prošle godine, Kina svega 9, a SAD i dalje u znatnom vođstvu
objavljeno 13:15 · 22. jun
Bečki GoStudent, koji povezuje đake sa nastavnicima, uzeo novu investicju od 205 miliona €, jedan od najvrednijih edtech startapa u Evropi
objavljeno 17:12 · 21. jun
Hongkonški kripto startap Amber postao jednorog nakon investicije od 100 miliona $
Predstavljamo poslodavca

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Educational Budget
Clear Career Path
Flexible Working Time
Tech Innovative Groups
International Culture
Business Trips
Private Health Insurance
Gym/Pool
Team Events & Positive Working Environment
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu