Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

50252.38$

CE

13:42 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:42 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:42 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:42 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

13:42 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:42 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:42 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:42 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

50252.38$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Tri srpska startapa uskoro u Kini

ServerBytes, B-Fresh, Glober — tri pobednika „Serbia to China” takmičenja.

prenosimo
25/02/2021

U onlajn takmičenju „Serbia to China” koje su organizovali Nihub i Privredna komora Srbije, tri startapa dobila su priliku da se povežu sa investitorima i svoje proizvode plasiraju na kinesko tržište.

Kompanija B-Fresh Technologies razvila je inovativan mehanizam za produženje svežine hrane, i emulzije te kompanije mogu da dupliraju rok trajanja, čime će se znatno smanjiti količina otpada.

Kompanija Glober razvija platformu za upravljanje prodajnim mrežama u sferama bankarstva i trgovine, a kompanija ServerBytes pomaže bržem razvijanju video-gara putem svoje backend-as-a-service platforme.

Čim to dozvole uslovi, kompanije će imati priliku da otputuju u sedište Nihub-a u Šangaju i u okviru akceleratora godinu dana besplatno koriste njihove prostorije.

Izvor: Novosti

Dodatni izvor: Biznis i Pravo

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
test1 top image
PREDNOSTI RADA U TELESIGNU
EGZOTIČNE DESTINACIJE
BALANS VREMENA
ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
FITNES PROGRAM
DOGAĐAJI I PROSLAVE
PARKING I BUSPLUS
GAME ROOM
PROGRAM PREPORUKA
ZDRAVE PAUZE
MASAŽE
TRENINZI I KONFERENCIJE
#TELESIGN TOGETHER
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu