Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49884.86$

CE

14:14 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:14 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:14 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:14 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

14:14 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:14 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:14 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:14 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49884.86$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Share fondacija organizuje Cyberama livestream serijal o društvenim pitanjima

Prvi livestream će se održati u sredu 31. marta u 20h na YouTube-u. 

prenosimo
29/03/2021

Share fondacija će svake poslednje srede u mesecu organizovati livestream gde će sa sagovornicima govoriti o modernim društvenim problemima. Prvi događaj nosi naslov: Cyberama 1: Enkripcija, privatnost u procepu, osvetnička pornografija i onlajn uznemiravanje.

U prvom izdanju serijala govoriće se o važnosti enkripcije, aferi ‘SKY’ telefona, ali i drugim aplikacijama za komunikaciju, njihovim politikama privatnosti. Biće reči i o događajima poput velike migracije korisnika sa WhatsApp-a na alternative, i o lokalnim Telegram grupama u kojima se dele sadržaji kao što su osvetnička pornografija i lični podaci. 

Konačno, razgovaraće se i o tome kako se ponašati i zaštititi sebe i druge u digitalnim prostorima uz osvrt na alate za digitalnu bezbednost.

Livestream će se održati u sredu 31. marta u 20h na YouTube-u

Registracija nije obavezna.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Godišnji budžet za lični razvoj
Super radni prostor
Parking
Sportske aktivnosti
Privatno zdravstveno osiguranje (i za članove porodice)
Regularno radno vreme za dobar work-life balans
Timska okupljanja (doručak ponedeljkom i pivo petkom)
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu