Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

50002.04$

CE

14:08 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:08 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:08 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:08 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

14:08 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:08 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:08 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:08 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

50002.04$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Panel diskusija — Kako podstaći preduzetnički duh i položaj žena u IT-ju

U diskusiji će učestvovati žene na visokim pozicijama u različitim vrstama organizacija.

prenosimo
05/03/2021

HTEC Group 8. marta organizuje panel diskusiju o preduzetništvu i ženama u IT sektoru.

U diskusiji će učestvovati žene na visokim pozicijama u različitim vrstama organizacija, koje će podeliti svoja iskustva, kao i strategije i metodologije koje primenjuju u svom radu, i radi ličnog usavršavanja i unapređenja poslovanja.

Učesnice će biti:

Maja Anđelković, Team Lead for Digital Entrepreneurship @ The World Bank

Marija Desivojevic Cvetković, Senior Vice President @ Delta Holding

Branislava Gajić Stanojević, Co-owner and Chief Corporate Development Officer @ Infostud Grupa

Sanja Bogdanović Dinić, Technology & Delivery Lead @ HTEC Group

Stefanija Lukić, Co-founder and CEO @ Just Smart Co and CEO @Shtreber

Prijave su otvorene i mogu se obaviti preko ovog linka.

Izvor: HTEC Group.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Cutting Edge Technologies
Ambitious And Industry Changing Projects
Long Term Career Development
Competitive Compensation
Private Health Insurance
Life Insurance
Detailed Mentoring
International Conferences
Work-Life Balance
Cozy Offices
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu