Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

50152.8$

CE

14:04 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:04 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:04 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:04 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

14:04 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:04 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:04 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:04 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

50152.8$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Otvorene prijave za virtuelni Infineon hakaton

Pojedinci ili timovi moraju se prijaviti do 12. aprila.

prenosimo
30/03/2021

U okviru EIT Manufacturing Days i ViennaUP’21 projekata organizovaće se 48-časovni virtuelni hakaton.

Potrebno je odabrati polje interesovanja (zvuk, 3D, biosensing, dizajn kola), a zbog procesa selekcije poželjno je imati razrađen koncept, i popuniti sledeću formu. Mogu se prijavljivati i timovi i pojedinci, pri čemu će prednost imati učesnici iz istočne i jugoistočne Evrope.

Učešće je omogućeno u digitalnoj formi, tako da se mogu prijaviti svi zainteresovani. Prijave su otvorene do 12. aprila. Više informacija i detalja o svim kategorijama, uslovima za prijavu i slično, može se dobiti na sajtu.

Izvor: Infineon.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
test1 top image
PREDNOSTI RADA U TELESIGNU
EGZOTIČNE DESTINACIJE
BALANS VREMENA
ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
FITNES PROGRAM
DOGAĐAJI I PROSLAVE
PARKING I BUSPLUS
GAME ROOM
PROGRAM PREPORUKA
ZDRAVE PAUZE
MASAŽE
TRENINZI I KONFERENCIJE
#TELESIGN TOGETHER
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu