Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49730.72$

CE

14:26 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:26 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:26 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:26 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

14:26 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:26 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:26 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:26 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49730.72$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Otvorene prijave za treći krug Visa Innovation Program-a u fintech sferi

Prijave su otvorene do 15. aprila.

prenosimo
30/03/2021

Program je prevashodno namenjen kompanijama iz jugoistočne Evrope koje žele da se uključe u rad sa nekim od vodećih finansijskih institucija iz Bugarske, Grčke i Turske.

U centru pažnje ovog puta su izazovi ojačavanja malih i srednjih preduzeća post-pandemijskim uslovima, migracija platnih tokova, dizajniranje novih platnih mehanizama i korisničkog iskustva, izgradnja digitalne gradske infrastrukture i sistema plaćanja, i drugo.

Zainteresovane kompanije moraju imati iskusan tim, i testirano tržišno rešenje ili koncept koji se bavi nekim od navedenih izazova i može biti od koristi kompaniji Visa ili njenim klijentima.

Program podrazumeva mentorstvo i podršku istaknutih stručnjaka, pristup širokoj mreži kontakata, kao i mogućnost investiranja u kompaniju.

Prijave su otvorene do 15. aprila. Više informacija o izazovima kojima se program bavi i samoj prijavi može se naći na sajtu.

Izvor: Visa Innovation Program.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu