Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Četvrtak 24. jun
RS 39.59% · SAD 53.11% · EU 47.76%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

32955.7$

CE

10:40 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

04:40 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

01:40 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

16:40 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

10:40 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

04:40 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

01:40 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

16:40 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

32955.7$

RS 39.59% · SAD 53.11% · EU 47.76%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Če 24. jun


Otvorene prijave za Open IT, studentsku onlajn konferenciju koja se održava 15. i 16. maja

Najveća studentska IT konferencija održaće se na platformi 360 Connect.

prenosimo
26/04/2021

Ovogodišnja, 15. po redu Open IT konferencija održava se sa ciljem da okupi mlade i pruži im priliku da saznaju više o domaćim trendovima, prilikama i kvalitetnim kompanijama u IT industriji i time smanji odliv mozgova u potrazi za zaposlenjem van Srbije.

AIESEC ove godine želi da nadmaši prošlogodišnji broj učesnika, a prijave su otvorene na sajtu konferencije.

Izvor: AIESEC Srbija

UKRATKO
objavljeno 13:16 · 23. jun
Zlonamerni PyPI paketi pretvarali računare programera u mašine za rudarenje kriptovaluta
objavljeno 12:46 · 23. jun
Splunk, dobavljač analitičarskog softvera, uzeo novu investiciju od milijardu $
objavljeno 17:25 · 22. jun
Evropa je proizvela još 25 jednoroga od novembra prošle godine, Kina svega 9, a SAD i dalje u znatnom vođstvu
objavljeno 13:15 · 22. jun
Bečki GoStudent, koji povezuje đake sa nastavnicima, uzeo novu investicju od 205 miliona €, jedan od najvrednijih edtech startapa u Evropi
objavljeno 17:12 · 21. jun
Hongkonški kripto startap Amber postao jednorog nakon investicije od 100 miliona $
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu