Coworking u Startit Centru Beograd je otvoren 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Utorak 18. maj
RS 33.86% · SAD 47.19% · EU 31.98%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.6

Д

117.6

Д

Ƀ

43013.73$

CE

00:00 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

18:00 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

15:00 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

06:00 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

00:00 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

18:00 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

15:00 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

06:00 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.6

Д

117.6

Д

Ƀ

43013.73$

RS 33.86% · SAD 47.19% · EU 31.98%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Uto 18. maj


Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema

Do 17. maja možete ostaviti komentare.

prenosimo
22/04/2021

Kako bi se kreirala strategija za unapređenje srpskog startap ekosistema, Inicijativa „Digitalna Srbija” poziva na javne konsultacije. Kako navode, čvrsto veruju da su startapi i inovacije koje donose jedna od ključnih šansi za ubrzani ekonomski razvoj Srbije. 

Inicijativa je predsedavajući član Radne grupe, 38 predstavnika provrede, državnih institucija i civilnog sektora, koja priprema prvu nacionalnu Strategiju razvoja startap ekosistema. Pošto im je dodeljen takav zadatak odlučili su da u proces uključe sve zainteresovane strane koje  nisu mogle da se formalno nađu među onima koji pripremaju nacrt.

„Iako smo dve godine unazad radili na razumevanju okolnosti i prilika za domaći ekosistem i izradi preporuka za njegov dalji razvoj, nismo u zabludi da ovo možemo da uradimo sami. Zato vas pozivamo da kroz proces javnih konsultacija doprinesete svojim konkretnim komentarima i predlozima.”

Do 17. maja možete na sajtu Inicijative ostaviti  komentare ili se prijaviti za učešće u jednoj u šest onlajn fokus grupa, koje će biti organizovane tokom maja.  

Detalje o ovoj radnoj grupi i njenim ciljevima možete pročitati u tekstu: „Deset uspešnih startapa se desi. 100 se planira”. 

UKRATKO
objavljeno 13:28 · 13. maj
Članovi tima koji rade od kuće nisu posvećeni, kaže direktor firme koja izdaje poslovni prostor
objavljeno 16:32 · 12. maj
Ranjivosti u WiFi-ju otkrivene nakon 24 godine — hakeri mogu krasti podatke i napadati uređaje
objavljeno 16:24 · 12. maj
Neki rukovodioci Amazona zapošljavaju ljude samo da bi ih otpustili zbog interne politike
objavljeno 11:22 · 12. maj
Nemačka zabranila Facebook-u da obrađuje WhatsApp podatke zbog privatnosti korisnika
objavljeno 16:48 · 11. maj
Vrednost akcija cloud computing kompanija na najnižem nivou u poslednjih šest meseci
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu