Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49464.16$

CE

12:35 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:35 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:35 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:35 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

12:35 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:35 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:35 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:35 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49464.16$

RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Otvoren konkurs za učešće na edukativnom projektu Playing Narratives, o vezama video igara i stripa

Program je posebno namenjen strip crtačima, ilustratorima, animatorima, kreativnim piscima, kompjuterskim modelarima, dizajnerima zvuka, itd.

prenosimo
26/03/2021

Playing Narratives, program edukacije, mentorstva i produkcije će 15ak odabranih učesnika uvesti u svet gejminga kroz predavanja i radionice na teme istorije gejminga, narativnog, game i level dizajna, animacije, kao i tehničkih i poslovnih aspekata gejminga, marketinga, itd.

Program je posebno namenjen strip crtačima, ilustratorima, animatorima, kreativnim piscima, kompjuterskim modelarima, dizajnerima zvuka, a jedan od ciljeva projekta je da pojedini stripovi dobiju svoje interaktivne verzije kroz razvoj celokupnih gejming koncepata. 

Prijava je otvorena za sve stvaraoce i profesionalce između 16 i 35 godina koji su aktivni u nekoj od navedenih disciplina.

Neka od predavanja biće otvorena i za širu zajednicu, i realizovana kao hibridni ili onlajn događaji, a neki događaji organizovaće se i u Nišu i Novom Sadu. 

Prijave na konkurs su moguće ispunjavanjem online forme, najkasnije do nedelje,  4. aprila u ponoć!

Projekat je inicijativa Francuskog i Goethe instituta u Srbiji i SGA, i odvija se uz podršku Francusko-nemačkog kulturnog fonda, kompanija Digital Arrow, Two Desperados, 3lateral kao deo Epic Games, Ubisoft Belgrade i drugih partnera.

Izvor: SGA.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu