Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49964.36$

CE

14:11 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:11 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:11 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:11 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

14:11 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:11 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:11 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:11 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49964.36$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Otvoren javni poziv za dodelu sredstava Centra za omladinski rad u okviru projekta „02hero”

Cilj je stvaranje inovativnog modela integrisanih usluga za povećanje zapošljivosti mladih koji nisu zaposleni ili u procesu obrazovanja.

prenosimo
26/03/2021

Centar za omladinski rad Srbije, u partnerstvu sa drugim regionalnim organizacijama sprovodi trogodišnji projekat „Moja karijera na putu do heroja”. Projekat ima za cilj jačanje mreže organizacija civilnog društva Zapadnog Balkana za sprovođenje integrisanih usluga za zapošljivost mladih i buduće poslove „4.0 digitalne revolucije”.

Projekat predviđa stvaranje inovativnog modela integrisanih usluga („one-stop-shop”) za povećanje zapošljivosti mladih koji nisu zaposleni ili u procesu obrazovanja.

Projekat „02hero” finansira Evropska Unija, a sprovođenje pomaže vlada Švajcarske kroz projekat Znanjem do posla – E2E. U ime Vlade Republike Srbije, sprovodi ga Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva (SIPRU).

Rok za podnošenje prijave predloga za dodeljivanje sredstava je 12. april. Detaljne informacije o pozivu, kao i kompletan paket za prijavu mogu se naći na sajtu projekta.

Izvor: czor.org.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu