Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49886.87$

CE

13:25 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:25 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:25 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:25 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

13:25 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:25 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:25 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:25 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49886.87$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Okončan drugi po redu CS:GO humanitarni turnir, sakupljeno skoro 2 miliona dinara

Organizatori se nadaju da će se tradicija humanitarnih takmičenja nastaviti.

prenosimo
06/04/2021

Juče je završen drugi po redu Humanitarni CS:GO turnir, na kom je učestvovalo 35 ekipa, uz podršku 45 kompanija i medijskih partnera.

Sakupljeno je 1.853.000 dinara za pomoć u lečenju Nađe Đerović koja boluje od cerebralne paralize.

Timovi koji su osvojili prva tri mesta su:

I mesto — Quantox Technology

II mesto — Mad Head Games

III mesto — Vega IT

Organizatori se nadaju da će turnir postati tradicija, i da će IT zajednica redovno pokazivati složnost, humanost i solidarnost, i da će vremenom uspeti da obezbedi sve veću podršku kompanija i sve više sredstava za one kojima je pomoć potrebna.

Humanitarni turnir se prvi put održao prošle godine i tom prilikom je fond od 3.242.000 dinara doniran institucijama i organizacijama za borbu protiv korona virusa.

Izvor: Quantox Fondacija.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu