Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49813.91$

CE

13:32 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:32 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:32 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:32 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

13:32 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:32 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:32 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:32 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49813.91$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Od jula se ukida roming na Zapadnom Balkanu

Nakon Balkana, na redu je roming ka EU.

prenosimo
25/02/2021

Na sastanku Radne grupe Zapadnog Balkana za roming, objavljeno je da će se od 1. jula 2021. godine ukinuti roming između Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i Srbije.

Sporazum o snižavanju cena rominga na Zapadnom Balkanu potpisan je u aprilu 2019. godine, i primena se odvijala kroz nekoliko faza, najpre snižavanjem cena, a za 2021. godinu je planirano izjednačenje cena sa cenama u domaćem saobraćaju.

Kako se navodi iz Centra za regionalnu saradnju (GCC), ovo je samo još jedan korak ka usklađivanju cena rominga sa EU, koje su trenutno znatno više od proseka.

Izvor: Bif

Dodatni izvor: Danas

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu