Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49833.87$

CE

13:22 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:22 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:22 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:22 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

13:22 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:22 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:22 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:22 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49833.87$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Od 25. marta održava se niz onlajn konferencija na temu „Blockchain u poslovanju: Od koncepta do prihoda”

Nove informacije i iskustva o transformaciji poslovnih praksi za blockchain doba.

prenosimo
02/03/2021

Blockchain Adria organizuje seriju onlajn konferencija na temu blockchain tehnologije.

Konferencije treba da pruže uvide za neophodne pri transformaciji poslovnih modela za novu ekonomiju.

Među učesnicima će govoriti predstavnici Instituta Fraunhofer i Fakulteta za računovodstvo i informatiku Univerziteta u Ljubljani, govornici iz Alastria-e, Evropskog blockchain partnerstva, Infrachain-a, Hashnet-a / SIChain-a, PharmaLedger-a i TrustChain-a, i mnogi drugi, koji će prezentovati svoja istraživanja i iskustva.

Učešće na konferenciji je besplatno, a više informacija može se dobiti na veb-sajtu.

Izvor: Blockchain Adria.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
test1 top image
PREDNOSTI RADA U TELESIGNU
EGZOTIČNE DESTINACIJE
BALANS VREMENA
ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
FITNES PROGRAM
DOGAĐAJI I PROSLAVE
PARKING I BUSPLUS
GAME ROOM
PROGRAM PREPORUKA
ZDRAVE PAUZE
MASAŽE
TRENINZI I KONFERENCIJE
#TELESIGN TOGETHER
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu