Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Ponedeljak 2. avgust
RS 41.65% · SAD 57.1% · EU 59.14%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

99.1

Д

117.6

Д

Ƀ

39682.79$

CE

08:18 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:18 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:18 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

14:18 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

08:18 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:18 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:18 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

14:18 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

99.1

Д

117.6

Д

Ƀ

39682.79$

RS 41.65% · SAD 57.1% · EU 59.14%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pon 2. avg


Neo4j uzeo 325 miliona $ investicija, najveće ulaganje u privatnu kompaniju za baze podataka

Kompanija sada vredi preko 2 milijarde dolara.

prenosimo
18/06/2021

Neo4j najavio je novu investiciju od 325 miliona dolara, što je najveća investicija u privatnu kompaniju koja se bavi upravljanjem baza podataka. Neo4j je jedna od vodećih svetskih graf baza podataka otvorenog koda, a neke od glavnih odlika su fleksibilna šema, skalabilnost, mogućnost replikacije, ACID model transakcija, kao i mogućnost indeksiranja. Investicija će biti usmerena na na širenje Neo4j-ove platforme, radne snage i baze kupaca, kaže kompanija.

Krug finansiranja je vodio Eurazeo, uz dodatna ulaganja kompanije GV. Učestvovali su i postojeći investitori One Peak, Creandum i Greenbridge, kao i novi investitori DTCP i Lightrock. Od osnivanja 2007. godine, kompanija je prikupila više od 500 miliona dolara finansiranja.

Neo4j želi da poremeti prostor u kojem dominiraju relacione baze podataka koje organizuju podatke u tabele. Graf baze podataka umesto relacionog koriste koncept grafa kao model podataka. Graf je struktura podataka koja se sastoji od čvorova (engl. Vertices) i grana između njih (engl. Edges). Sami čvorovi služe za čuvanje podataka organizovanih kao skup key-value parova, dok grane predstavljaju veze odnosno relacije između podataka.

Niz organizacija može da koristi podatke da pojačaju svoje marketinške strategije, poboljšaju kvartalne rezultate, personalizuju svoj sadržaj i bolje razumeju svoje kupce. Preduzeća koja koriste ovakve baze podataka povećavaju profit u proseku za 8 odsto. Zbog rastućeg tržišta i sve veće potrebe za boljom analitikom, Neo4j kaže da je u budućnosti moguć i izlazak na berzu.

Izvor: Venture Beat

UKRATKO
objavljeno 17:05 · 30. jul
Problematičan berzanski debi popularnog Robinhood-a, kompanija zatvorila dan trgovanja sa padom vrednosti akcija od 8 odsto
objavljeno 11:46 · 29. jul
Adecco Group akvizira AKKA Technologies za 2,4 milijarde $, najveća akvizicija u 25-godišnjoj istoriji švajcarske kadrovske kompanije
objavljeno 13:20 · 27. jul
Tesla ostvarila preko milijardu $ prihoda u drugom kvartalu, uprkos pandemiji zabeležila osmo uzastopno profitabilno tromesečje
objavljeno 15:52 · 26. jul
Uber Freight akvizira Transplace, kompaniju koja razvija špediterski softver, za 2,25 milijarde $
objavljeno 13:00 · 22. jul
Salesforce zvanično akvizirao Slack za 27,7 milijardi $
Predstavljamo poslodavca

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Educational Budget
Clear Career Path
Flexible Working Time
Tech Innovative Groups
International Culture
Business Trips
Private Health Insurance
Gym/Pool
Team Events & Positive Working Environment
ČITAJ JOŠ