Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Subota 27. februar
RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47201.68$

CE

08:50 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:50 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:50 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:50 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

08:50 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:50 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:50 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:50 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47201.68$

RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Sub 27. feb


Najveća američka radio kompanija iHearMedia kupuje Triton Digital kako bi iskoristila rast popularnosti podkasta

iHearMedia već neko vreme radi na proširenju svog digitalnog, striming i on-demand poslovanja, a u oblast podkasta je ušao još 2018. godine akvizicijom kompanije Stuff Media LLC.

prenosimo
19/02/2021

Pandemija je onemogućila mnoge oblike zabave u fizičkom svetu, ali je zato doprinela razvoju zabave na internetu, pa je veliki broj onlajn platformi za muziku i druge vidove zabave zabeležio uspeh tokom prethodne godine. Popularnost su posebno dostigli podkasti, što nam potvrđuje i vest da je iHearMedia, najveći radio u SAD-u, odlučio da kupi Triton Digital kako bi dodatno proširio poslovanje u ovoj oblasti.

iHearMedia već neko vreme radi na proširenju svog digitalnog, striming i on-demand poslovanja, a u oblast podkasta je ušao još 2018. godine akvizicijom kompanije Stuff Media LLC.

Triton Digital pruža izdavačima reklamnu infrastrukturu i alate za merenje i distribuciju digitalnih audio tokova i podkasta, istovremeno dinamički ubacujući oglase na osnovu praćenje publike. Takođe, upravlja tržištem za kupovinu i prodaju digitalnih oglasa koristeći automatizovanu tehnologiju, što će pomoći iHearMedia da proširi ponudu i na više manjih kupaca oglasa.

Podkasti su postali popularni u prethodnih par godina, a kao razlog tome mnoge radio i striming kompanije odlučuju da dodatno ulažu u njih. Tokom 2021. godine predviđa se da će prihodi od reklama tokom podkasta premašiti milijardu dolara, što je porast od 35 odsto u odnosu na 2020. godinu.

Izvori: The Wall Street Journal, Radio World

UKRATKO
objavljeno 17:42 · 26. feb
Coinbase izlazi na berzu
objavljeno 17:38 · 26. feb
Veštačka inteligencija pomaže u prijavljivanju sive ekonomije
objavljeno 14:14 · 26. feb
Twitch uklonio Amazonove oglase
objavljeno 18:32 · 25. feb
Tri srpska startapa uskoro u Kini
objavljeno 17:43 · 25. feb
Od jula se ukida roming na Zapadnom Balkanu
Predstavljamo poslodavca

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Godišnji budžet za lični razvoj
Super radni prostor
Parking
Sportske aktivnosti
Privatno zdravstveno osiguranje (i za članove porodice)
Regularno radno vreme za dobar work-life balans
Timska okupljanja (doručak ponedeljkom i pivo petkom)
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu