Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Subota 27. februar
RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47056.08$

CE

08:46 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:46 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:46 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:46 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

08:46 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:46 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:46 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:46 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47056.08$

RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Sub 27. feb


Low code platforma OutSystems uzela investiciju od $150 miliona

Ova platforma omogućava kompanijama da razvijaju aplikacije bez pisanja previše koda, a uz upotrebu interfejsa za vizuelno programiranje. 

prenosimo
19/02/2021

Jedan od novih trendova u softverskoj industriji su no code/low code platforme, koje omogućavaju pravljenje softverskih proizvoda mnogo brže i bez neophodne ekspertize. Rast popularnosti ove vrste proizvoda vidimo i kroz vest da je OutSystems, kompanija za razvoj low code aplikacija, uzela investiciju od 150 miliona dolara.

OutSystems je osnovan u Portugalu, a glavno sedište joj je u Bostonu. Ova platforma omogućava kompanijama da razvijaju aplikacije bez pisanja previše koda, a uz upotrebu interfejsa za vizuelno programiranje.

No code/low code platforme omogućavaju kompanijama da stvaraju proizvode „in house”, bez potrebe za spoljnom ekspertizom. Takođe, one omogućavaju kompanijama da mnogo brže prilagode svoje proizvode i u kraćem roku zadovolje tržište koje se neprestano menja. Predviđa se da će u narednih 3 do 5 godina 65 odsto kompanija koristiti no code/low code platforme u kombinaciji sa veštačkom inteligencijom.

Izvori: Tech Crunch, Forbes

UKRATKO
objavljeno 17:42 · 26. feb
Coinbase izlazi na berzu
objavljeno 17:38 · 26. feb
Veštačka inteligencija pomaže u prijavljivanju sive ekonomije
objavljeno 14:14 · 26. feb
Twitch uklonio Amazonove oglase
objavljeno 18:32 · 25. feb
Tri srpska startapa uskoro u Kini
objavljeno 17:43 · 25. feb
Od jula se ukida roming na Zapadnom Balkanu
Predstavljamo poslodavca

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Godišnji budžet za lični razvoj
Super radni prostor
Parking
Sportske aktivnosti
Privatno zdravstveno osiguranje (i za članove porodice)
Regularno radno vreme za dobar work-life balans
Timska okupljanja (doručak ponedeljkom i pivo petkom)
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu