Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49822.46$

CE

13:48 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:48 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:48 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:48 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

13:48 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

07:48 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

04:48 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

19:48 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49822.46$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.36%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


LG se povlači sa tržišta pametnih telefona

Odeljenje za pametne telefone nije zabeležilo profit od 2014. godine.

prenosimo
06/04/2021

31. jula 2021. godine prestaje s radom odeljenje kompanije LG za pametne telefone, nakon 12 godina učešća na tržištu, objavila je kompanija u ponedeljak.

Korak svakako nije bio neočekivan, jer je poslednji profitabilni kvartal zabeležen čak 2014. godine. Nakon 23 neprofitabilna kvartala i neuspelih pokušaja da revitalizuju brend, kompanija se zvanično povlači, mada su obećali da će pružati korisničku podršku određeni vremenski period, u zavisnosti od regiona. 

Kako kažu u saopštenju, postoji mogućnost da će se neki telefoni prodavati dok ne ponestanu zalihe. Nije jasno, međutim, šta će se desiti sa poslednjim LG telefonom, LG Rollable, koji je najavljen za ovu godinu.

Pretpostavlja se da će najveće posledice povlačenje imati na tržište telefona koji se kupuju od operatera, jer će se za mesto koje je LG zauzimao sada boriti drugi proizvođači.

Izvor: Ars Technica.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Educational Budget
Clear Career Path
Flexible Working Time
Tech Innovative Groups
International Culture
Business Trips
Private Health Insurance
Gym/Pool
Team Events & Positive Working Environment
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu