Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Četvrtak 24. jun
RS 39.59% · SAD 53.11% · EU 47.76%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

32923.39$

CE

10:34 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

04:34 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

01:34 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

16:34 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

10:34 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

04:34 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

01:34 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

16:34 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

32923.39$

RS 39.59% · SAD 53.11% · EU 47.76%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Če 24. jun


Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 

Putem mobilnih telefona kupovalo je troje od petoro. 

prenosimo
16/04/2021

Globalna digitalna trgovina porasla je za 58 odsto u odnosu na prethodnu godinu, pokazuje izveštaj o indeksu kupovine za prvi kvartal 2021, koji je objavio Salesforce. Promet je skočio za 27 procenata, a kupci su potrošili skoro trećinu više novca kupujući preko interneta. 

Kupovina preko računara porasla je za 28 procenta, a putem mobilnih uređaja za 29. Kada se poredi s istim periodom prošle godine, promet je porastao za 27 procenta. Što se broja porudžbina tiče, one su na svetskom nivou porasle za 46 odsto u poređenju s prvim kvartalom prethodne godine.  

Svaki deseti posetilac onlajn prodavnica je do njih došao preko društvenih mreža. Iako svega 8 odsto posetilaca koristi pretrživače na sajtovima, 24 procenta ukupnog prihoda potiče upravo od takvih potrošača. Putem mobilnih telefona kupovalo je troje od petoro, tako da radnje koje žele uspeh, treba da budu optimizovane za telefone.  

Ovaj izveštaj, otkriva trendove digitalne kupovine na osnovu analize više od milijardu kupaca i 22 milijarde poseta onlajn radnjama u 51 zemlji.

izvor: zdnet.com

UKRATKO
objavljeno 13:16 · 23. jun
Zlonamerni PyPI paketi pretvarali računare programera u mašine za rudarenje kriptovaluta
objavljeno 12:46 · 23. jun
Splunk, dobavljač analitičarskog softvera, uzeo novu investiciju od milijardu $
objavljeno 17:25 · 22. jun
Evropa je proizvela još 25 jednoroga od novembra prošle godine, Kina svega 9, a SAD i dalje u znatnom vođstvu
objavljeno 13:15 · 22. jun
Bečki GoStudent, koji povezuje đake sa nastavnicima, uzeo novu investicju od 205 miliona €, jedan od najvrednijih edtech startapa u Evropi
objavljeno 17:12 · 21. jun
Hongkonški kripto startap Amber postao jednorog nakon investicije od 100 miliona $
Predstavljamo poslodavca

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Cutting Edge Technologies
Ambitious And Industry Changing Projects
Long Term Career Development
Competitive Compensation
Private Health Insurance
Life Insurance
Detailed Mentoring
International Conferences
Work-Life Balance
Cozy Offices
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu