Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49998.3$

CE

14:22 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:22 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:22 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:22 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

14:22 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:22 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:22 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:22 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49998.3$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Kriptovalute prešle vrednost od 2 triliona $, bitcoin na 1,1 trilliona

Rast podstiče rast.

prenosimo
06/04/2021

U ponedeljak je tržište kriptovaluta dostiglo novi vrhunac od 2 triliona dolara prema agencijama CoinGecko i Blockfolio koje prate stanje na tržištu.

Prema njima, porast vrednosti proteklih nekoliko meseci privukli su interesovanje institucija i drugih aktera na tržištu, što je doprinelo i probijanju ove granice. 

Istovremeno, valuacija bitkoina skočila je na 1,1 trilion dolara, čime se samo potvrđuje dominacija ove kriptovalute među drugim alternativama.

Izvor: Reuters.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu