Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Subota 27. februar
RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

48229.17$

CE

07:43 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

01:43 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

22:43 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

14:43 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

07:43 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

01:43 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

22:43 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

14:43 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

48229.17$

RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Sub 27. feb


Immunai, koji koristi AI da analizira ljudski imunološki sistem, uzeo je investiciju od $60 miliona

Immunai analizira ogromne količine podataka iz uzoraka krvi i povezuje ih sa bazama podataka. Dalje ih uz pomoć AI tehnologije poredi sa mnogobrojnim tipovima i stanjima ćelija, i stvara imuno profile.

prenosimo
14/02/2021

Medicina se sve više oslanja na tehnologiju, pa su kompanije iz medtech industrije zabeležile rast u proteklom periodu. Danas stiže vest da je Immunai, startap koji razvija AI platformu za analizu ljudskog imunološkog sistema, uzeo investiciju od 60 miliona dolara.

Sve bolesti se mogu povezati sa imunološkim sistemom, ali prema rečima osnivača ovog startapa, problem je što farmaceutske kompanije nemaju pristup sveobuhvatnom, detaljnom uvidu u to kako imuni sistem funkcioniše, kako reaguje na lekove ili terapije koje razvijaju i šta će pacijentima najviše koristiti. Immunai analizira ogromne količine podataka iz uzoraka krvi i povezuje ih sa bazama podataka. Dalje ih uz pomoć AI tehnologije poredi sa mnogobrojnim tipovima i stanjima ćelija, i stvara imuno profile.

Immunai sarađuje sa 5 najvećih svetskih farmaceutskih kompanija, kao i sa institucijama poput Stanforda, Harvarda, Memorial Sloan Ketteringa i Univerziteta u Pensilvaniji.

Industrija medicinske tehnologije (medtech) je važan deo zdravstvenog sektora i odnosi se na medicinska sredstva koja pojednostavljuju prevenciju, dijagnozu i lečenje bolesti. Ukupna vrednost tržišta ove industrije je procenjen na oko pola biliona američkih dolara, i predviđa se da će porasti za 5 odsto do naredne godine.

Izvori: Venture Beat, medtech

UKRATKO
objavljeno 17:42 · 26. feb
Coinbase izlazi na berzu
objavljeno 17:38 · 26. feb
Veštačka inteligencija pomaže u prijavljivanju sive ekonomije
objavljeno 14:14 · 26. feb
Twitch uklonio Amazonove oglase
objavljeno 18:32 · 25. feb
Tri srpska startapa uskoro u Kini
objavljeno 17:43 · 25. feb
Od jula se ukida roming na Zapadnom Balkanu
Predstavljamo poslodavca

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Godišnji budžet za lični razvoj
Super radni prostor
Parking
Sportske aktivnosti
Privatno zdravstveno osiguranje (i za članove porodice)
Regularno radno vreme za dobar work-life balans
Timska okupljanja (doručak ponedeljkom i pivo petkom)
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu