Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Utorak 22. jun
RS 39.59% · SAD 53.03% · EU 47.4%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

98.8

Д

117.6

Д

Ƀ

29813.97$

CE

16:48 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

10:48 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

07:48 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

22:48 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

16:48 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

10:48 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

07:48 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

22:48 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

98.8

Д

117.6

Д

Ƀ

29813.97$

RS 39.59% · SAD 53.03% · EU 47.4%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Uto 22. jun


Igra novosadskog studija Foxy Voxel prodata u 175.000 primeraka 7 dana od lansiranja

Going Medieval je još uvek u early access fazi.

prenosimo
11/06/2021

Novosadski gejming studio Foxy Voxel je zajedno sa svojim britanskim izdavačem The Irregular Corporation saopštio da je njihova igra, simulacija gradnje u srednjem veku „Going Medieval”, prodata u preko 175.000 primeraka u prvih sedam dana od lansiranja.

Iz Foxy Voxel kažu da su oduševljeni prijemom koji je Going Medieval stekao kod igrača i dodaju da je uspeh prevazišao sva očekivanja. Imajući u vidu da je naslov još uvek u early access fazi, glavni cilj koji stoji pred timom iz Novog Sada jeste da se u narednom periodu unapredi igra uz podršku brzorastuće onlajn zajednice.

Kako se iz naslova video igre može naslutiti, radnja se odvija u srednjem veku, tačnije 1346. godine, u vreme početka oporavka od kuge poznate kao Crna smrt. Oni koji su preživeli, migrirali su i počeli da naseljavaju razne oblasti na mapi. Igrač će kontrolisati naseljenike i štititi ih od različitih problema koji ih očekuju. Going Medieval je dostupan u digitalnim prodavnicama Epic Games Store, Steam i GOG. 

Projekat Going Medieval je podržao Fond za inovacionu delatnost iz budžeta Republike Srbije sa razdela Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kroz Projekat za unapređenje konkurentnosti i zapošljavanja (sporazum o zajmu sa Svetskom bankom).

Izvor: Netokracija

UKRATKO
objavljeno 13:15
Bečki GoStudent, koji povezuje đake sa nastavnicima, uzeo novu investicju od 205 miliona €, jedan od najvrednijih edtech startapa u Evropi
objavljeno 17:12 · 21. jun
Hongkonški kripto startap Amber postao jednorog nakon investicije od 100 miliona $
objavljeno 12:56 · 21. jun
Anduril, odbrambena tehnološka kompanija, uzela novu investiciju od 450 miliona $
objavljeno 16:35 · 18. jun
Malware, nazvan Vigilante, sprečava žrtve da preuzimaju piratski softver
objavljeno 14:46 · 18. jun
Generacija Z pokazuje veliki apetit za video igre, a 86% njih koristi mobilne uređaje i za gejming, navodi istraživanje
Predstavljamo poslodavca

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Educational Budget
Clear Career Path
Flexible Working Time
Tech Innovative Groups
International Culture
Business Trips
Private Health Insurance
Gym/Pool
Team Events & Positive Working Environment
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu