Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Ponedeljak 2. avgust
RS 41.65% · SAD 57.1% · EU 59.14%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

99.1

Д

117.6

Д

Ƀ

40259.74$

CE

09:03 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

03:03 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

00:03 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:03 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

09:03 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

03:03 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

00:03 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:03 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

99.1

Д

117.6

Д

Ƀ

40259.74$

RS 41.65% · SAD 57.1% · EU 59.14%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pon 2. avg


Generacija Z pokazuje veliki apetit za video igre, a 86% njih koristi mobilne uređaje i za gejming, navodi istraživanje

Više od tri četvrtine zumera tvrdi da su dobili pametni telefon pre svoje 18. godine.

prenosimo
18/06/2021

Oko 86 odsto članova generacije Z koristi mobilne uređaje kao platformu za gejming. Pored toga, ova generacija će takođe najverovatnije uživati i u drugim gejming platformama, uključujući PC i konzole, što ukazuje da je njihov apetit za video igrama generalno visok, navodi istraživanje firme Tapjoy.

Jedan od razloga zašto je mobilni gejming toliko popularan je velika dostupnost i pristupačnost pametnih telefona. Popularne video igre kao što su PUBG, Fortnite i Minecraft dostupne su i na mobilnim uređajima. Ovaj trend dostupnosti na više platformi, omogućava „zumerima” da uživaju u svojim omiljenim naslovima na omiljenoj platformi.

Članovi generacije Z izuzetno su naviknuti na mobilni ekosistem. Više od tri četvrtine generacije Z (oni rođeni između 1996. i 2010. godine) tvrdi da su svoj prvi pametni telefon dobili pre navršene 18. godine, u poređenju sa samo 49 odsto milenijalaca. „Zumeri” sada predstavljaju milijarde dolara kupovne moći i oglašivači mahom nisu uspeli da iskoriste potencijal ove kohorte.

Istraživanje dodaje da je generacija Z odrasla u svetu u kojem oglasi često nisu obavezni, tako da su vrlo pažljivi u vezi sa marketinškim i brendiranim sadržajem sa kojim stupaju u kontakt. Ova generacija doprinela je rastu TikToka u Americi. Oni cene humor, zajedničke vrednosti, oglase koji poštuju njihovo vreme i one koji pružaju razmenu vrednosti, poput nekih oglasa u mobilnim igrama. 

Izvor: Venture Beat

UKRATKO
objavljeno 17:05 · 30. jul
Problematičan berzanski debi popularnog Robinhood-a, kompanija zatvorila dan trgovanja sa padom vrednosti akcija od 8 odsto
objavljeno 11:46 · 29. jul
Adecco Group akvizira AKKA Technologies za 2,4 milijarde $, najveća akvizicija u 25-godišnjoj istoriji švajcarske kadrovske kompanije
objavljeno 13:20 · 27. jul
Tesla ostvarila preko milijardu $ prihoda u drugom kvartalu, uprkos pandemiji zabeležila osmo uzastopno profitabilno tromesečje
objavljeno 15:52 · 26. jul
Uber Freight akvizira Transplace, kompaniju koja razvija špediterski softver, za 2,25 milijarde $
objavljeno 13:00 · 22. jul
Salesforce zvanično akvizirao Slack za 27,7 milijardi $
Predstavljamo poslodavca

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Cutting Edge Technologies
Ambitious And Industry Changing Projects
Long Term Career Development
Competitive Compensation
Private Health Insurance
Life Insurance
Detailed Mentoring
International Conferences
Work-Life Balance
Cozy Offices
ČITAJ JOŠ