Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49893.03$

CE

14:16 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:16 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:16 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:16 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

14:16 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

08:16 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

05:16 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

20:16 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49893.03$

RS 27.81% · SAD 40.6% · EU 20.41%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


FONIS organizuje onlajn Hakaton za srednjoškolce

Projekat će se održati onlajn, 2. i 3. aprila 2021. godine.

prenosimo
05/03/2021

Udruženje studenata informatike FONIS organizuje Hakaton za srednjoškolce, 24-časovno takmičenje na kome će učenici srednjih škola pokušati da kreiraju softversko rešenje za postavljen zadatak korišćenjem nekih od savremenih IT tehnologija.

Cilj projekta je podizanje nivoa svesti među srednjoškolcima o značaju digitalne pismenosti, kao i podsticanje digitalne i algoritamske pismenosti, tj. programiranja.

Projekat će se održati onlajn, 2. i 3. aprila 2021. godine. Prijave su otvorene za sve srednjoškolce i trajaće do 11. marta.

Više informacija može se naći na sajtu: http://hzs.fonis.rs/

Izvor: FONIS.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
test1 top image
PREDNOSTI RADA U TELESIGNU
EGZOTIČNE DESTINACIJE
BALANS VREMENA
ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
FITNES PROGRAM
DOGAĐAJI I PROSLAVE
PARKING I BUSPLUS
GAME ROOM
PROGRAM PREPORUKA
ZDRAVE PAUZE
MASAŽE
TRENINZI I KONFERENCIJE
#TELESIGN TOGETHER
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu