Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49583.47$

CE

12:43 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:43 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:43 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:43 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

12:43 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:43 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:43 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:43 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49583.47$

RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


Coinbase izlazi na berzu

U događaju koji predstavlja prekretnicu u svetu kriptovaluta, Coinbase svedoči o profitabilnosti tog kupoprodajnog tržišta, i ne čudi što su se baš sada odlučili na izlazak na berzu.

prenosimo
26/02/2021

Skorašnji porast cena bitkoina omogućio je Coinbase, kompaniji koja se bavi trgovinom kriptovalutama, da zabeleži zaradu od 332 miliona dolara i pod odličnim okolnostima po prvi put izađe na berzu.

Prema finansijskim izveštajima koji su objavljeni pred najavljeni izlazak, prihodi platforme porasli su za 140 odsto tokom 2020. godine, a 2019. kompanija je zabeležila gubitke u iznosu od trideset miliona.

Shodno tržištu kriptovaluta, i Coinbase beleži velike oscilacije u prihodovanjima, pa je od prošlogodišnje zarade od 1,2 milijarde, preko 500 miliona zabeleženo u poslednjem kvartalu 2020. godine.

U događaju koji predstavlja prekretnicu u svetu kriptovaluta, Coinbase svedoči o profitabilnosti tog kupoprodajnog tržišta, i ne čudi što su se baš sada odlučili na izlazak na berzu.

Izvor: TechCrunch

Dodatni izvor: The Verge

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu