Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Subota 27. februar
RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47168.49$

CE

08:38 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:38 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:38 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:38 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

08:38 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

02:38 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

23:38 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

15:38 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.7

Д

117.6

Д

Ƀ

47168.49$

RS 14.05% · SAD 19.19% · EU 5.96%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Sub 27. feb


Brazilski EdTech startap Descomplica uzeo investiciju od $83 miliona

Descomplica je prošle godine počela da nudi kurseve sa osnovnih studija, a novac od investicije planiraju da ulože u akzvizicije i razvoj novih proizvoda.

prenosimo
23/02/2021

Jedna od industrija koje su zabeležile veći broj investicija u proteklom periodu je EdTech, a vest o najnovijoj investiciji dolazi iz Brazila. Descomplica, kompanija koja nudi onlajn usluge pripreme za ispite za upis na univerzitete i državne službe, uzela je investiciju od 83 miliona dolara. Glavni investitor je Softbank.

Descomplica je prošle godine, kao odgovor na sve veću potražnju za onlajn predavanjima, počela da nudi kurseve sa osnovnih studija. Novac od investicije planiraju da ulože u akzvizicije i razvoj novih proizvoda, uključujući i 33 nova kursa do sledeće godine.

Tokom pandemije, startap je zabeležio rast, dostigavši 5 miliona korisnika mesečno. Cilj kompanije je da postanu najveći onlajn univerzitet u Brazilu, koji će nuditi sva predavanja u 100 odsto digitalnom formatu.

Usled sve brže digitalizacije i napretka u tehnologiji, očekuje se da će EdTech industrija beležiti rast u narednom periodu. Prema procenama Grand View Research izveštaja, veličina globalnog tržišta obrazovne tehnologije procenjena je na 76,4 milijarde dolara u 2019. godini, a predviđa se da će zabeležiti rast od 18,1 odsto u periodu od 2020. do 2027.

Izvori: Reuters, Grand View Research

UKRATKO
objavljeno 17:42 · 26. feb
Coinbase izlazi na berzu
objavljeno 17:38 · 26. feb
Veštačka inteligencija pomaže u prijavljivanju sive ekonomije
objavljeno 14:14 · 26. feb
Twitch uklonio Amazonove oglase
objavljeno 18:32 · 25. feb
Tri srpska startapa uskoro u Kini
objavljeno 17:43 · 25. feb
Od jula se ukida roming na Zapadnom Balkanu
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu