Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Četvrtak 24. jun
RS 39.59% · SAD 53.21% · EU 48.19%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

33319.79$

CE

11:34 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

05:34 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

02:34 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

17:34 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

11:34 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

05:34 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

02:34 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

17:34 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

98.6

Д

117.6

Д

Ƀ

33319.79$

RS 39.59% · SAD 53.21% · EU 48.19%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Če 24. jun


Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština: Soft Skills Academy 2021

Seminar će biti održan od 14. do 16. maja preko online platformi.

prenosimo
26/04/2021

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) organizuje projekat Soft Skills Academy 2021 – besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština na kome mogu učestvovati svi zainteresovani studenti.

Tokom trodnevnog seminara 30 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim treninzima iz sigurnosti svojih domova. Biće organizovani specijalizovani treninzi na temu prezentacionih i komunikacionih veština, organizacije vremena, rada u timu i mnogim drugim.

Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija. Po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

Prijave za seminar su otvorene od 26. aprila do 3. maja, na zvaničnom sajtu događaja.

Izvor: Soft Skills Academy

UKRATKO
objavljeno 13:16 · 23. jun
Zlonamerni PyPI paketi pretvarali računare programera u mašine za rudarenje kriptovaluta
objavljeno 12:46 · 23. jun
Splunk, dobavljač analitičarskog softvera, uzeo novu investiciju od milijardu $
objavljeno 17:25 · 22. jun
Evropa je proizvela još 25 jednoroga od novembra prošle godine, Kina svega 9, a SAD i dalje u znatnom vođstvu
objavljeno 13:15 · 22. jun
Bečki GoStudent, koji povezuje đake sa nastavnicima, uzeo novu investicju od 205 miliona €, jedan od najvrednijih edtech startapa u Evropi
objavljeno 17:12 · 21. jun
Hongkonški kripto startap Amber postao jednorog nakon investicije od 100 miliona $
Predstavljamo poslodavca

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Cutting Edge Technologies
Ambitious And Industry Changing Projects
Long Term Career Development
Competitive Compensation
Private Health Insurance
Life Insurance
Detailed Mentoring
International Conferences
Work-Life Balance
Cozy Offices
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu