Coworking u Startit Centru Beograd je otvoren 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Utorak 18. maj
RS 33.86% · SAD 47.19% · EU 31.98%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

96.6

Д

117.6

Д

Ƀ

42957.69$

CE

00:12 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

18:12 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

15:12 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

06:12 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

00:12 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

18:12 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

15:12 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

06:12 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

96.6

Д

117.6

Д

Ƀ

42957.69$

RS 33.86% · SAD 47.19% · EU 31.98%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Uto 18. maj


Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 

Prijave za učešće na programu su otvorene do 3. maja.

prenosimo
22/04/2021

Specijalizovan program o uzimanju investicija za preduzetnice biće organizovan onlajn od 11. maja do 15. juna. Cilj programa je da preduzetnicama pruži specijalizovanu edukaciju i podršku neophodnu za proces potrage za odgovarajućom investicijom, pregovore, pripremu potrebne dokumentacije i zaključenje ovog procesa.

Sam program će trajati šest nedelja, a svake nedelje će biti organizovane specijalizovane radionice, mentoring sesije i konsultacije koje će učesnicama pomoći da se što bolje pripreme za proces investiranja.

Program je namenjen preduzetnicama iz celog regiona, uključujući Srbiju, Bosni u Hercegovinu, Albaniju, Severnu Makedoniju, Crnu Goru i Hrvatsku. Važan kriterijum za učešće na programu je da kompanija ima svoj inovativan proizvod ili uslugu koji donose redovne mesečne prihode, da posluje na teritoriji navedenih zemalja i naravno, da je ženska osoba osnivačica kompanije.

„Ovaj program je nastao kao odgovor na rastuću potrebu na tržištu, da se ponudi jedinstvena edukacija koja će pomoći ženama koje žele da osnaže svoje startape investicijama, da dođu do potrebnog kapitala. Preduzetnice često imaju drugačiji pristup biznisu od svojih kolega, pa je neophodno sa njima raditi drugačije”, kaže Milena Milić iz organizacije „Preduzimanje”. 

Prijave za učešće na programu su otvorene do 3. maja, a samo 7 timova će proći ovu edukaciju.

UKRATKO
objavljeno 13:28 · 13. maj
Članovi tima koji rade od kuće nisu posvećeni, kaže direktor firme koja izdaje poslovni prostor
objavljeno 16:32 · 12. maj
Ranjivosti u WiFi-ju otkrivene nakon 24 godine — hakeri mogu krasti podatke i napadati uređaje
objavljeno 16:24 · 12. maj
Neki rukovodioci Amazona zapošljavaju ljude samo da bi ih otpustili zbog interne politike
objavljeno 11:22 · 12. maj
Nemačka zabranila Facebook-u da obrađuje WhatsApp podatke zbog privatnosti korisnika
objavljeno 16:48 · 11. maj
Vrednost akcija cloud computing kompanija na najnižem nivou u poslednjih šest meseci
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu