Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Ponedeljak 2. avgust
RS 41.65% · SAD 57.1% · EU 59.14%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

99

Д

117.6

Д

Ƀ

39703.34$

CE

07:02 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

01:02 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

22:02 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

13:02 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

07:02 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

01:02 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

22:02 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

13:02 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

99

Д

117.6

Д

Ƀ

39703.34$

RS 41.65% · SAD 57.1% · EU 59.14%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pon 2. avg


Anduril, odbrambena tehnološka kompanija, uzela novu investiciju od 450 miliona $

Jula prošle godine, startap je vredeo 1,9 milijardi dolara, a sada vredi 4,6 milijardi.

prenosimo
21/06/2021

Anduril, tehnološki startap koji gradi tehnologiju baziranu na veštačkoj inteligenciji za vojne agencije i nadzor granica, uzeo je novu investiciju od 450 miliona dolara. Procenjena vrednost kompanije sada iznosi 4,6 milijardi dolara, a nova sredstva iskoristiće za poboljšanje poslovanja i razvoj novih tehnologija.

Novu rundu finansiranja vodio je investitor Elad Gil, a učestvovali su i Andreessen Horowitz, 8VC, Founders Fund, General Catalyst, Lux Capital, Valor Equity Partners, i D1 Capital Partners.

Startap proizvodi odbrambeni hardver, uključujući bespilotne letelice i osmatračke kule koje su povezane sistemom veštačke inteligencije koju nazivaju Lattice. Tehnologija se može koristiti za obezbeđivanje vojnih baza, nadgledanje granica, pa čak i za obaranje neprijateljskih dronova sa neba. Startap, između ostalog, sarađuje sa nekim američkim, kao i britanskim ministarstvima. 

Anduril je pokrenut 2017. godine, ali je ubrzo nakon toga znatno porastao. Ugovori sa američkom Agencijom za zaštitu granica i Mornaričkim korpusom značajno su pospešili rast startapa koji je osnovao tvorac Oculus Rift-a. Prošle godine proširili su kancelarije u Bostonu, Sijetlu i Londonu, i otvorili novo sedište u Kaliforniji.

Izvor: Tech Crunch

UKRATKO
objavljeno 17:05 · 30. jul
Problematičan berzanski debi popularnog Robinhood-a, kompanija zatvorila dan trgovanja sa padom vrednosti akcija od 8 odsto
objavljeno 11:46 · 29. jul
Adecco Group akvizira AKKA Technologies za 2,4 milijarde $, najveća akvizicija u 25-godišnjoj istoriji švajcarske kadrovske kompanije
objavljeno 13:20 · 27. jul
Tesla ostvarila preko milijardu $ prihoda u drugom kvartalu, uprkos pandemiji zabeležila osmo uzastopno profitabilno tromesečje
objavljeno 15:52 · 26. jul
Uber Freight akvizira Transplace, kompaniju koja razvija špediterski softver, za 2,25 milijarde $
objavljeno 13:00 · 22. jul
Salesforce zvanično akvizirao Slack za 27,7 milijardi $
Predstavljamo poslodavca

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Cutting Edge Technologies
Ambitious And Industry Changing Projects
Long Term Career Development
Competitive Compensation
Private Health Insurance
Life Insurance
Detailed Mentoring
International Conferences
Work-Life Balance
Cozy Offices
ČITAJ JOŠ