Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Utorak 22. jun
RS 39.59% · SAD 53.03% · EU 47.4%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

98.8

Д

117.6

Д

Ƀ

29730.6$

CE

15:14 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

09:14 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

06:14 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

21:14 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

15:14 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

09:14 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

06:14 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

21:14 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

98.8

Д

117.6

Д

Ƀ

29730.6$

RS 39.59% · SAD 53.03% · EU 47.4%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Uto 22. jun


Andreessen Horowitz pokrenuće investicioni fond sa milijardu dolara za ulaganje u kripto

To će biti treći kripto fond giganta rizičnog kapitala.

prenosimo
05/05/2021

Andreessen Horowitz, jedna od najpoznatijih VC kompanija u Silicijumskoj dolini, planira da pokrene fond od čak milijardu dolara za ulaganje u kriptovalute i kripto startape, nakon uspešnog ulaganja u Coinbase, navodi Financial Times.

Tokom protekle decenije, Andreessen Horowitz je pokretačka snaga mnogih većih projekata u kripto sektoru. Ranija ulaganja uključuju Anchorage, Celo, Dapper Labs, Foundation i Uniswap.

Coinbase, sada najveća kripto berza u SAD-u, jedna je od najistaknutijih investicija kompanije. Izašla je na berzu početkom ovog meseca sa početnom cenom akcije od 381 dolar, a sada vredi nešto manje od 60 milijardi dolara.

Prošlogodišnji fond Andreessen Horowitz-a usmeren na kripto ulaganja, dostigao je 515 miliona dolara. Interes investitora, kako maloprodajnih tako i institucionalnih, za digitalne valute dramatično je porastao poslednjih meseci. Pored toga, blokčejn, osnovna tehnologija koja stoji iza mnogih kripto valuta, proširila se daleko izvan industrije digitalnih valuta i verovatno će ove godine videti nove aplikacije.

Izvor: Decrypt

UKRATKO
objavljeno 13:15
Bečki GoStudent, koji povezuje đake sa nastavnicima, uzeo novu investicju od 205 miliona €, jedan od najvrednijih edtech startapa u Evropi
objavljeno 17:12 · 21. jun
Hongkonški kripto startap Amber postao jednorog nakon investicije od 100 miliona $
objavljeno 12:56 · 21. jun
Anduril, odbrambena tehnološka kompanija, uzela novu investiciju od 450 miliona $
objavljeno 16:35 · 18. jun
Malware, nazvan Vigilante, sprečava žrtve da preuzimaju piratski softver
objavljeno 14:46 · 18. jun
Generacija Z pokazuje veliki apetit za video igre, a 86% njih koristi mobilne uređaje i za gejming, navodi istraživanje
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu