Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Utorak 22. jun
RS 39.59% · SAD 53.03% · EU 47.4%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

98.8

Д

117.6

Д

Ƀ

30083.77$

CE

15:07 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

09:07 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

06:07 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

21:07 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

15:07 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

09:07 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

06:07 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

21:07 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

98.8

Д

117.6

Д

Ƀ

30083.77$

RS 39.59% · SAD 53.03% · EU 47.4%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Uto 22. jun


ABC Accelerator 9. juna organizuje dan otvorenih vrata, nude se i besplatne radionice

Od osnivanja 2015. godine radili su sa preko 250 kompanija.

prenosimo
08/06/2021

ABC Accelerator, organizacija koja se fokusira na pružanje podrške startapima za brži rast, povećanje prihoda i ostvarivanje investicija, organizuje 9. juna dan otvorenih vrata. Svi zainteresovani startapi mogu se prijaviti na besplatni webinar i saznati više o organizaciji i uslugama koje pruža. 

Pored toga, ABC Accelerator u narednim danima organizuje besplatne radionice za pomoć startapima i preduzetnicima. Jedna od njih održaće se sutra, 9. juna, na kojoj će učesnici moći da saznaju više o tome kako uspostaviti prilagodljiv proces B2B prodaje, dok će u ponedeljak 14. juna moći da saznaju kako da poboljšaju svoj elevator pitch. Mnoge druge besplatne radionice možete naći na njihovoj Facebook stranici.

Prijave za ABC Accelerator program traju do 20. juna. Izabrani startapi dobiće početnu investiciju do 25.000 evra, kao i do 6 meseci programa mentorstva gde će im biti dostupno više od 500 mentora i investitora.

Od osnivanja 2015. godine, ABC Accelerator radio je sa preko 250 kompanija. Njihova metodologija ubrzanja rasta pruža startap i scaleup kompanijama praktičnu pomoć u postizanju skalabilnih poslovnih modela i dovoljno vuče za prikupljanje sledeće VC investicije.

Izvor: ABC Accelerator

UKRATKO
objavljeno 13:15
Bečki GoStudent, koji povezuje đake sa nastavnicima, uzeo novu investicju od 205 miliona €, jedan od najvrednijih edtech startapa u Evropi
objavljeno 17:12 · 21. jun
Hongkonški kripto startap Amber postao jednorog nakon investicije od 100 miliona $
objavljeno 12:56 · 21. jun
Anduril, odbrambena tehnološka kompanija, uzela novu investiciju od 450 miliona $
objavljeno 16:35 · 18. jun
Malware, nazvan Vigilante, sprečava žrtve da preuzimaju piratski softver
objavljeno 14:46 · 18. jun
Generacija Z pokazuje veliki apetit za video igre, a 86% njih koristi mobilne uređaje i za gejming, navodi istraživanje
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu