Prijavi se na dnevni bilten 👉

Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Petak 23. april
RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49410.14$

CE

12:24 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:24 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:24 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:24 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

12:24 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

06:24 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

03:24 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

18:24 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

97.7

Д

117.6

Д

Ƀ

49410.14$

RS 27.46% · SAD 40.2% · EU 19.94%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Pet 23. apr


8. marta otvara se Women4Cyber Chapter u Srbiji i Luksemburgu

Women4Cyber Srbija i Women4Cyber Luksemburg Chapter obeležavaju Dan žena.

prenosimo
05/03/2021

8. marta u 12h se organizuje onlajn događaj Women4Cyber Srbije i Luksemburga. Događaj će otvoriti ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, kao i visoki predstavnik države Luksemburg.

Women4Cyber Srbija i Women4Cyber Luksemburg Chapter su deo Women4Cyber Fondacije koju je pokrenula Evropska organizacija za sajber bezbednost.

Razgovaraće se o važnosti podjednakog uključivanja žena u sajber bezbednost i prilikama za razvoj karijera žena, a biće najavljeno i zajedničko organizovanje Women4Cyber Hakatona za studentkinje iz obe države.

Program događaja može se videti na AFA sajtu, održava se onlajn, a prijava je potpuno besplatna i može se izvršiti na adresi: womenforcyberserbia@afa.co.rs

Izvor: AFA.

UKRATKO
objavljeno 14:46 · 22. apr
Besplatan onlajn program za preduzetnice o uzimanju investicija za startape 
objavljeno 11:54 · 22. apr
Otvorene javne konsultacije o razvoju srpskog startap ekosistema
objavljeno 17:08 · 16. apr
Kupovina preko interneta porasla za 58% u odnosu na 2020. 
objavljeno 12:05 · 16. apr
Algoritamska umetnost: novi besplatan kurs na net.kabinetu 
objavljeno 16:21 · 06. apr
U Beogradu se organizuje deseta po redu SEETEST konferencija
Predstavljamo poslodavca

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Educational Budget
Clear Career Path
Flexible Working Time
Tech Innovative Groups
International Culture
Business Trips
Private Health Insurance
Gym/Pool
Team Events & Positive Working Environment
ČITAJ JOŠ

Unesite termine za pretragu