Ova funkcionalnost će uskoro biti dostupna

Nedelja 1. avgust
RS 41.65% · SAD 57.1% · EU 59.14%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama

$

99

Д

117.6

Д

Ƀ

41088.82$

CE

20:20 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

14:20 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

11:20 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

02:20 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

CE

20:20 Central European Time: Beograd, Berlin, Pariz

ET

14:20 Eastern Time: Njujork, Boston, Majami

PT

11:20 Pacific Time: San Francisko, Los Anđeles, Sijetl

CS

02:20 China Standard Time: Peking, Šangaj, Singapur

$

99

Д

117.6

Д

Ƀ

41088.82$

RS 41.65% · SAD 57.1% · EU 59.14%
Procenat vakcinisanog stanovništva prema poslednjim informacijama
Ned 1. avg


3 kursa za razvoj video igara, besplatni do kraja nedelje

Jedan kurs učiće polaznike o razvoju pucačke igre iz prvog lica, dok će im drugi pomoći da razviju svoju RPG avanturističku igru.

prenosimo
14/06/2021

Ultimate Learn paket za učenje razvoja video igara može pomoći svakome ko je zainteresovan da razvija sopstvene video igre ili da barem razume proces razvoja. Paket nudi ili jednostavan pregled ili obuhvatnije znanje koje je neophodno za ovu oblast. Centralni paket obuhvata mnoštvo različitih kurseva, a svaki od njih je dostupan putem Zenva akademije, onlajn platforme za učenje programiranja, a 3 su potpuno besplatna.

U okviru kolekcije nalazi se i uvod za početnike, uključujući obuku i u nekim ključnim veštinama programiranja. Tokom više od 28 sati sadržaja na svim kursevima, polaznici će moći da steknu osnovna znanja Pythona i JavaScript-a, a zatim ih primene u Unity, Unreal ili Godot game engine-u. Besplatna ponuda obuhvata 50 predavanja i 5 sati sadržaja.

Tako će, na primer, jedan od besplatnih kurseva učiti polaznike o razvoju pucačke igre iz prvog lica, dok će im drugi pomoći da razviju svoju mikro RPG avanturističku igru, a treći će im pomoći u razvijanju potezne mikrostrategije o izgradnji i upravljanju kolonijom na Marsu.

Centralni paket nudi 20 kurseva dostupnih za 20 dolara, ali korisnici će moći da biraju koliko će opsežna biti njihova obuka. Tri kursa koja smo spomenuli su potpuno besplatna tokom narednih 5 dana. U međuvremenu, uskoro nas očekuje panel diskusija o tome kako se prekvalifikovati za posao u IT industriji, na kojoj će se razgovarati o realnim pričama učesnika, sa kojim izazovima su se susretali, kako izgledaju prvi uspesi na putu prekvalifikacije i koliko je važna motivacija u tom procesu.

Izvor: BoingBoing

UKRATKO
objavljeno 17:05 · 30. jul
Problematičan berzanski debi popularnog Robinhood-a, kompanija zatvorila dan trgovanja sa padom vrednosti akcija od 8 odsto
objavljeno 11:46 · 29. jul
Adecco Group akvizira AKKA Technologies za 2,4 milijarde $, najveća akvizicija u 25-godišnjoj istoriji švajcarske kadrovske kompanije
objavljeno 13:20 · 27. jul
Tesla ostvarila preko milijardu $ prihoda u drugom kvartalu, uprkos pandemiji zabeležila osmo uzastopno profitabilno tromesečje
objavljeno 15:52 · 26. jul
Uber Freight akvizira Transplace, kompaniju koja razvija špediterski softver, za 2,25 milijarde $
objavljeno 13:00 · 22. jul
Salesforce zvanično akvizirao Slack za 27,7 milijardi $
Predstavljamo poslodavca
ČITAJ JOŠ