Startup Standup: Izabrani startapi koji će prezentovati, potvrđen stručni žiri i program — prijavi se!

Na najvećoj startap konferenciji sezone u Beogradu, Startup Standup koji se održava u subotu 6. aprila, publici i investitorima će se predstaviti 6 najboljih startapa sa Startap Akademije: Warrantly, Travelico, Arena, EarnCoupon, Pubsonic i DataMaid. Ove ekipe će se takmičiti za najbolji startap specijalnog izdanja Startup Standupa pred žirijem koji će zasedati u sledećem sastavu: Bal Balađi (serijski preduzetnik i

Vukašin Stojkov
01/04/2013

Na najvećoj startap konferenciji sezone u Beogradu, Startup Standup koji se održava u subotu 6. aprila, publici i investitorima će se predstaviti 6 najboljih startapa sa Startap Akademije: Warrantly, Travelico, Arena, EarnCoupon, Pubsonic i DataMaid.

Ove ekipe će se takmičiti za najbolji startap specijalnog izdanja Startup Standupa pred žirijem koji će zasedati u sledećem sastavu: Bal Balađi (serijski preduzetnik i investitor iz Beograda), Carlos Eduardo Espinal (partner u Seedcampu), Dan Lupu (partner u Earlybirdu), Tomaž Štolfa (serijski preduzetnik) i Dilyan Dimitrov (osnivač Elevena).

Na konferenciji će posetioci moći da čuju i tri keynote predavanja.

Carlos Espinal će pričati o najznačajnijim miljokazima u ranim fazama razvoja startapa, Bal Balađi o tome zašto veruje da je Srbija sledeći evropski startap centar na koji treba obratiti pažnju, dok će Maximilian von der Ahé iz Betahausa govoriti o značaju coworking prostora i habova za razvoj lokalnih startap scena, a između ostalog ćemo čuti i predstavljanje programa podrške startapima koji je usvojila Vlada Srbije.

Pored startapa, žirija i govornika konferencija će okupiti celu domaću startap scenu i mnoge inostrane posetioce koji dolaze u Beograd na kombinaciju Seedcampa i Startup Standupa.

Startapi

Ispod možete videti opise startapa koji će pitchevati u subotu:

Arena — onlajn društvena igrica, šaholika potezna strategija za ljubitelje fudbala i retro, “8-bitne” grafike.

DataMaid — alat koji poboljšava produktivnost novinara i blogera omogućavajući im pravljenje organizovanih multimedijalnih beleški u hodu.

EarnCoupon — kompanija Radeta Joksimovića čiji cilj je da “popravi Internet marketing“.

PubSonic — biotech startap koji uvodi brži, efikasniji i ekonomičniji način pretrage naučne literature u biomedicini cime resava veliki problem naučnicima, lekarima i farmaceutskim kompanijama.

Travelico — menja način na koji se rezerviše smeštaj, stavljajući putnike na centralnu poziciju za koje se nadmeću izdavači smeštaja.

Warrantly — misija startapa je da ukine papirne garancije koje kada zagubite izgubite pravo na tu garanciju.

Prisustvo Startup Standupu je besplatno i za učešće se možete prijaviti putem zvaničnog sajta. Vidimo se u subotu!

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

ponedeljak, 1. April, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Zoran

subota, 27. April, 2013.

Cao, Ciji problem Warrantly primarno resava - kupaca ili prodavaca? Drugim recima od koga ocekujete da plati za resenje u vasem biznis modelu? Sve najbolje. Zoran

Nikola

sreda, 3. April, 2013.

Hvala :) Zazivece sigurno!

Stefan

sreda, 3. April, 2013.

Warrantly je odlicna ideja samo da zazivi :-)