Startit Meetup #7: Prvi put u Nišu uz VetCloud, Themes Kingdom, Eleven i CaseTrek!

Kao što smo prošlog meseca bili presrećni što idemo u Novi Sad tako se i sada radujemo što po prvi put idemo u Niš sa jednim izdanjem Startit Meetupa.

Sedma iteracija ovog događaja će se održati u ponedeljak, 25. februara sa početkom od 18h a u prostorijama kluba Juridicum.

Lokalnoj publici će se predstaviti dva lokalna startapa — VetCloud i CaseTrek a doći će nam u posetu i drugari iz sofijskog akceleratora Eleven.

Apdejt: Ekipi će prezentovati i Siniša Komlenić iz Themes Kingdoma, koji će nam pričati o tome kako su pomoću dizajna povećali prihod kompanije za 60 puta!

Niš je poznat kao mesto gde ima dosta programerskog talenta i kul proizvoda ali i jedno od stecišta šire IT zajednice koju okuplja konferencija biZbuZZ. Nadamo se da ćemo ovim i narednim događajima u ovom gradu dodatno povezati i pogurati lokalnu startap zajednicu.

Ivan Vesić će publici predstaviti VetCloud, savremeno rešenje za upravljanje veterinarskim ambulantama, za koje je krajem prošle godine dobio seed investiciju od Elevena. Pored ovoga, pričaće nam i zašto gradi enterprise startap i zašto biste i vi trebali da razmotrite isti.

Ivan Rašić će nam prezentovati CaseTrek, veb aplikaciju za upravljanje advokatskim kancelarijama, “Basecamp za advokate“. Valja pomenuti da je Ivan upoznao svog ko-osnivača upravo na jednom od prvih meetupa.

Diljan Dimitrov iz Elevena, seed/venture fonda iz Sofije, će nam pričati o tome kakve startape traže i kako možete da dobijete investiciju od njih, kao i šta je to Minimum Viable Product i kako možete iskoristiti ovaj koncept pri razvoju vašeg startapa.

Prijavi se

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Vukašin Stojkov

 • Tuesday, 19. February 2013.

  Odlicno, konacno takva akcija u Nisu. Vidimo se tamo. Samo dodajte adresu kluba gde ce biti event.

 • Tuesday, 19. February 2013.

  Klub Juridicum (klub PRavnog fakulteta) → http://goo.gl/maps/Ivxbj

 • Wednesday, 20. February 2013.

  Vidimo se tamo!

 • Thursday, 21. February 2013.

  Prijavili smo se ja i kolega, međutim, nije nam stiglo nikakvo obaveštenje o tome da li je prošla prijava ili nije… Ako može samo neka potvrda, negde. POZ

 • Thursday, 21. February 2013.

  Potvrdu dobiješ kada se sabmituje forma, možda ostane iznad gornje ivice brauzera doduše; prijavljen si bez brige vidimo se.

 • Thursday, 21. February 2013.

  Važi, hvala, vidimo se!

 • Saturday, 23. February 2013.

  Napokon jedno interesantno dešavanje na jugu :) Vidimo se u ponedeljak.

 • Monday, 25. February 2013.

  odločan meetup, bravo :) Nadam se da je ovo bio samo prvi u nizu u Nišu.

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu