Startit Meetup #7: Prvi put u Nišu uz VetCloud, Themes Kingdom, Eleven i CaseTrek!

Kao što smo prošlog meseca bili presrećni što idemo u Novi Sad tako se i sada radujemo što po prvi put idemo u Niš sa jednim izdanjem Startit Meetupa. Sedma iteracija ovog događaja će se održati u ponedeljak, 25. februara sa početkom od 18h a u prostorijama kluba Juridicum. Lokalnoj publici će se predstaviti dva

Vukašin Stojkov
19/02/2013

Kao što smo prošlog meseca bili presrećni što idemo u Novi Sad tako se i sada radujemo što po prvi put idemo u Niš sa jednim izdanjem Startit Meetupa.

Sedma iteracija ovog događaja će se održati u ponedeljak, 25. februara sa početkom od 18h a u prostorijama kluba Juridicum.

Lokalnoj publici će se predstaviti dva lokalna startapa — VetCloud i CaseTrek a doći će nam u posetu i drugari iz sofijskog akceleratora Eleven.

Apdejt: Ekipi će prezentovati i Siniša Komlenić iz Themes Kingdoma, koji će nam pričati o tome kako su pomoću dizajna povećali prihod kompanije za 60 puta!

Niš je poznat kao mesto gde ima dosta programerskog talenta i kul proizvoda ali i jedno od stecišta šire IT zajednice koju okuplja konferencija biZbuZZ. Nadamo se da ćemo ovim i narednim događajima u ovom gradu dodatno povezati i pogurati lokalnu startap zajednicu.

Ivan Vesić će publici predstaviti VetCloud, savremeno rešenje za upravljanje veterinarskim ambulantama, za koje je krajem prošle godine dobio seed investiciju od Elevena. Pored ovoga, pričaće nam i zašto gradi enterprise startap i zašto biste i vi trebali da razmotrite isti.

Ivan Rašić će nam prezentovati CaseTrek, veb aplikaciju za upravljanje advokatskim kancelarijama, “Basecamp za advokate“. Valja pomenuti da je Ivan upoznao svog ko-osnivača upravo na jednom od prvih meetupa.

Diljan Dimitrov iz Elevena, seed/venture fonda iz Sofije, će nam pričati o tome kakve startape traže i kako možete da dobijete investiciju od njih, kao i šta je to Minimum Viable Product i kako možete iskoristiti ovaj koncept pri razvoju vašeg startapa.

Prijavi se

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

utorak, 19. Februar, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Nenad

ponedeljak, 25. Februar, 2013.

odločan meetup, bravo :) Nadam se da je ovo bio samo prvi u nizu u Nišu.

Milan Stošić

subota, 23. Februar, 2013.

Napokon jedno interesantno dešavanje na jugu :) Vidimo se u ponedeljak.

Žarko/Dragan

četvrtak, 21. Februar, 2013.

Važi, hvala, vidimo se!

Vukašin Stojkov

četvrtak, 21. Februar, 2013.

Potvrdu dobiješ kada se sabmituje forma, možda ostane iznad gornje ivice brauzera doduše; prijavljen si bez brige vidimo se.

Žarko/Dragan

četvrtak, 21. Februar, 2013.

Prijavili smo se ja i kolega, međutim, nije nam stiglo nikakvo obaveštenje o tome da li je prošla prijava ili nije... Ako može samo neka potvrda, negde. POZ

Mladen Stojanović

sreda, 20. Februar, 2013.

Vidimo se tamo!

Ivan Rašić

utorak, 19. Februar, 2013.

Klub Juridicum (klub PRavnog fakulteta) → http://goo.gl/maps/Ivxbj

project management srbija

utorak, 19. Februar, 2013.

Odlicno, konacno takva akcija u Nisu. Vidimo se tamo. Samo dodajte adresu kluba gde ce biti event.