Update: Ekipa iz Themes Kingdom-a objavila je imena korisnika Startita koji će dobiti njihove premium WP teme. Evo liste dobitnika:

Boris Milošević
Stefan
Darko Selaković
Sržan
Vladeta Radovanović
Marjan Žitnik

Themes Kingdom poziva korisnike da se registruju ovde, a zatim da pošalju mejl sa svojim korisničkim imenom Siniši Komleniću na sinisa@themeskingdom.com, kako bi im nalozi bili aktivirani.

Novosadski Themes Kingdom, jedna od najboljih i najpopularnijih nezavisnih svetskih kompanija za izradu i prodaju WordPress tema, lansirala je novu verziju svog web sajta. Tim povodom, ekipa iz “Kraljevstva tema” odlučila je da nagradi WordPress-ovce i čitaoce Startita besplatnim premium temama. Šta trebate da uradite da ih dobijete saznaćete u nastavku ovog posta.

Prema rečima Siniše Komplenića, jednog od osnivača, Themes Kingdom, koji je nastao 2010. godine “tek kao usputni projekat”, prerastao je u jednu od najpopularnijih web destinacija za kupovinu tema već naredne godine:

Themes Kingdom je nastao 2010 godine kao usputni projekat, dok smo još radili sa klijentima ali tad i nismo mogi da se fokusiramo samo na njega. Projekti koje smo radili za klijente su bili dosta zahtevni i jednostavno nismo imali vremena.

Na kraju 2011 godine smo odlučili da rizikujemo i da prihvatimo manje projekata za klijente i da osvežimo Themes Kingdom i to za prvi rođendan. Nakon puštanja nove verzije, već u prvom mesecu, prodaja se povećala 30 puta. To nam je bilo dovoljno da završimo sve obaveze prema klijentima i da fokus bacimo na Themes Kingdom i WordPress.

Sada sa 25,000 zadovoljnih mušterija, ozbiljnom ponudom za akvizicju koju su odbili i 42 vrhunske WordPress teme u ponudi, Themes Kingdom planira da poveća ne samo njihov broj, već i da počne sa razvojem plugin-ova za WP, ali i naprednih sistema namenjenih različitim vrstama biznisa.

Cilj je da “Kraljevstvo”, postane prava WordPress imperija, te da njihove teme, u kombinaciji sa pluginovima i WP sistemima ponude sveobuhvatno rešenje za jednostavno vođenje različitih biznisa.

Ova ekipa, sastavljena od 6 ljudi: dva web dizajnera, front-end developera, dva WP developera i support agenta, u slobodno vreme, razvije startap ili dva. Tako se i rodila ideja za pravljenjem sistema za WP, a prvi koji će Themes Kingdom lansirati odnosi se na sistem za podršku korisnicima.

Takođe, Themes Kingdoms ne ispušta i najnovije trendove web dizajna. Među njima je i responsive layout koji je implementiran i u njihove starije teme, tamo gde je mogućnost ovakve izmena postojala. Zato ne morate da brinete kako će se vaš WordPress sa Themes Kingdom temom ponašati na mobilnim uređajima.

Šta to lepo planirate da uradite sa Themes Kingdom-ovim temama?

Kao što je gore navedeno, Themes Kingdom je odlučio da za Novu godinu daruje 5 WordPress-aša među vama svojim premium temema. Da bi se našli u prilici da dobijete jednu od ovih tema potrebno je da dole u komentarima napišete koja od ponuđenih na sajtu Themes Kingdom-a vam je potrebna i za šta ćete je koristiti.

Na osnovu vaših komentara ekipa iz Themes Kingdoma će odlučiti koji će korisnici dobiti njihove teme. Zato pravac Themes Kingdom, ovo može biti sjajna prilika da WP projekat na kome radite dobije prijatno vizuelno osveženje.